Puzzle-k

A puzzle-t mindenki ismeri és szereti! Ebben a kategóriában mindenféle kirakót megtalálsz a gömb és piramis alakútól kezdve, a mese mintás és logikai fa változaton át, egészen a szivacsból készült, elgondolkoztató feladványokat rejtő puzzle-ig! Ha te is próbára szeretnéd tenni magad a különlegesebbnél különlegesebb kirakókkal, akkor látogass el a kategóriába és válogass a puzzle-k hatalmas választékából!

Westeros 4D Puzzle - Trónok... Westeros 4D Puzzle - Trónok... 2
  • Új
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Westeros 4D Puzzle - Trónok Harca - HBO

714832510001
17 999 HUF
Eszedbe jutott már, hogy bebarangolnád Westeros kontinensének vidékeit? Részletesen szemügyre vennéd a neves erődök kidolgozott és kicsinyített mását? Akkor, itt a lehetőség, hogy kirakd és felépítsd ezt a 4D-s modellt, amely csak a tiéd lesz. Ha kész vagy a több, mint 1400 db-os kirakóval és ott hever a lábaid előtt mind a 7 királyság, akkor nincs más...
Quidditch - Harry Potter -... Quidditch - Harry Potter -... 2
Elérhető
5 190 HUF
Roxfort legnépszerűbb sportága a quidditch labdajáték, melyet seprűháton játszanak! A képen Harry Potter csapatát láthatod, rakd hát ki gyorsan az 1000 puzzle darabkából!
Avada Kedavra - Harry... Avada Kedavra - Harry... 2
Elérhető
Harry Potter rajongók számára tökéletes ajándék lesz ez a készlet, melynek segítségével egy szuper képet rakhat ki az 1000 puzzle darabkából! Lepd meg vele a legjobb barátodat vagy a tesódat!
Draco Malfoy - Harry Potter... Draco Malfoy - Harry Potter... 2
Elérhető
Draco Malfoy a Mardekár ház tagja, Harry Potter legnagyobb ellensége! Rakd ki most azonnal a róla készült képet az 500 puzzle darabkából, sőt, a csomagban még egy szuper posztert is találhatsz!
Star Wars: Az ébredő erő -... Star Wars: Az ébredő erő -... 2
Elérhető
4 399 HUF
A Star Wars: Az ébredő erő hősei csak rád várnak! Szerezd be gyorsan az Educa puzzle készletét, melyből egyszerre most akár két képet is kirakhatsz! Rögzítsd a műveidet puzzle ragasztóval és már mehetnek is a szobád falára!
Solo - Egy Star... Solo - Egy Star... 2
Elérhető
2 799 HUF
A Solo - Egy Star Wars-történet hatalmas sikereket ért el a mozikban! Ha nem láttad még, akkor pótold azonnal, de addig is rakd ki ezt a szuper képet az Educa 500 db-os puzzle készletéből, melyet ezután puzzle ragasztóval is rögzíthetsz!
Vampirina - 2 x 48 db-os... Vampirina - 2 x 48 db-os... 2
Elérhető
Educa puzzle-k

Vampirina - 2 x 48 db-os puzzle - Educa 17940

8412668179400
2 499 HUF
Vampirina és barátai rengeteg mókával várnak rád! Csak szerezd meg az Educa készletét, melyből most egyszerre akár két képet is kirakhatsz!
Moto GP - 100 db-os puzzle...
Elérhető
Educa puzzle-k

Moto GP - 100 db-os puzzle - Educa 15903

8412668159037
2 399 HUF
Mindig is vonzott a Moto GP világa? Hagyd, hogy magával ragadon és rakd ki a képet az Educa 100 db-os puzzle készletéből! Ha elkészültél, rögzítsd a képet a puzzle ragasztó segítségével és akár falidíszként is használhatod!
Madarak a dzsungelben - 500...
Elérhető
2 799 HUF
Ismerkedj meg a dzsungel madaraival az Educa készletének segítségével! Rakd ki gyorsan a képet az 500 puzzle darabkából, majd rögzítsd művedet puzzle ragasztóval!
Las Ramblas, Barcelona -... Las Ramblas, Barcelona -... 2
Elérhető
12 999 HUF
A Las Ramblas Barcelona leghíresebb utcája, ahol sosem áll meg az élet! Most ebből láthatsz egy kis részletet ezen a képen, melyet könnyedén kirakhatsz az Educa 5000 db-os puzzle készletéből! Ha elkészültél, rögzítsd a képet puzzle ragasztóval, így máris csodás dísz lesz belőle!
1-12 / 629 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!