Puzzle-k

A puzzle-t mindenki ismeri és szereti! Ebben a kategóriában mindenféle kirakót megtalálsz a gömb és piramis alakútól kezdve, a mese mintás és logikai fa változaton át, egészen a szivacsból készült, elgondolkoztató feladványokat rejtő puzzle-ig! Ha te is próbára szeretnéd tenni magad a különlegesebbnél különlegesebb kirakókkal, akkor látogass el a kategóriába és válogass a puzzle-k hatalmas választékából!

Roxfort Nagyterem - 3D puzzle Roxfort Nagyterem - 3D puzzle 2
 • Új
Elérhető
Puzzle-k

Roxfort Nagyterem - 3D puzzle

665541020155
21 999 HUF
Most sokkal könnyebb felvételt nyerni a Roxfortban csak annyit kell tenned, hogy 850 darabból össze varázsolod a varázsló tanoda nagytermét! Ha megszerzed a Roxfort Csillagvizsgáló 3D-s Puzzle-t is akkor felépítheted a teljes varázsló iskolát! 
Abszol út híres... Abszol út híres... 2
 • Új
Elérhető
Gyönyörűen, részletgazdagon és film hűen kidolgozott 3D-s Puzzle, ami a Harry Potter Varázsló Világból ismert és híres Abszol Út boltegyüttesét teszi valóságossá a térben. Rakd össze és ámulj el, ahogy életre kell a hely a szemed előtt, ahol bármit megtalálsz és ahova csak a varázslók és boszorkányok léphetnek be.
Roxfort csillagvizsgáló -... Roxfort csillagvizsgáló -... 2
 • Új
Elérhető
21 999 HUF
Nem baj, ha a lekéstél a kilenc és háromnegyedik vágányról Roxfort még így is az életed része lehet! Annyi a dolgod csupán, hogy 875 darabból össze varázsolod a varázsló tanoda csillagvizsgálóját! Ha megszerzed a Roxfort Nagyterem 3D-s Puzzle-t is akkor felépítheted a teljes varázsló iskolát! 
Az odú a Weasley család... Az odú a Weasley család... 2
 • Új
Elérhető
Gyönyörűen, részletgazdagon és film hűen kidolgozott 3D-s Puzzle, ami a Harry Potter Varázsló Világból ismert, kicsit ütött kopott, de mégis ikonikus épületet teszi valóságossá a térben. Ami nem más, mint az Odú, a Weasley család otthona. Rakd össze és ámulj el, ahogy életre kell a hely a szemed előtt. A végén, már csak az hiányzik, hogy kinyíljon az ajtó...
Roxfort Expressz 3D puzzle... Roxfort Expressz 3D puzzle... 2
 • Új
Elérhető
17 500 HUF
Kezdődik az iskola év! Engedj és a kilenc és háromnegyedik vágány hívásának és válaszd Roxfortot az uncsi vidéki suli helyett! Gondolatban kalandozz el Harry Potter varázsvilágába miközben összeállítod az ikonikus vonatot a Wrebbit 460 db-os készletéből!
A Vörös erőd 3D puzzle -... A Vörös erőd 3D puzzle -... 2
 • Új
Elérhető
21 999 HUF
Imádod az udvari intrikát és a Trónok harca című sorozatot? Szereted a gyönyörű kastélyokat? Ha szeretnéd testközelből megcsodálni az Aegon hegyen fekvő Vörös erődöt anélkül, hogy rátapadnál a TV-d képernyőjére akkor csak annyit kell tenned, hogy kirakod az élethű  kicsinyített mását a Wrebbit 845 db-os készletéből! 
Kóbor Grimbusz 3D puzzle -... Kóbor Grimbusz 3D puzzle -... 2
 • Új
Elérhető
14 900 HUF
Építsd meg és közben hagyd, hogy elrepítsem a Harry Potter varázsvilágba a Kóbor Grimbusz. Ugyanis, ez nem más mint egy 3D-s puzzle, ami 280 db-ból áll.
Abszol út: Madam Malkin... Abszol út: Madam Malkin... 2
 • Új
Elérhető
Gyönyörűen, részletgazdagon és film hűen kidolgozott 3D-s Puzzle, ami a Harry Potter Varázsló Világból ismert és híres Abszol Út egyik ikonikus épület együttesét teszi valóságossá a térben, mégpedig a Madam Malkin Talárszabászatot és a Florean Fortescue Fagylaltszalonot. Rakd össze és ámulj el, vagy szerezed meg a kollekció több darabját, hogy életre...
Abszol út: Kviddics a... Abszol út: Kviddics a... 2
 • Új
Elérhető
Gyönyörűen, részletgazdagon és film hűen kidolgozott 3D-s Puzzle, ami a Harry Potter Varázsló Világból ismert és híres Abszol Út egyik ikonikus épület együttesét teszi valóságossá a térben, mégpedig Kviddics a javából - Sportszaküzletet és Bájital boltot. Rakd össze és ámulj el, vagy szerezed meg a kollekció több darabját, hogy életre kelljen a hely a...
Abszol út: Olivander... Abszol út: Olivander... 2
 • Új
Elérhető
Gyönyörűen, részletgazdagon és film hűen kidolgozott 3D-s Puzzle, ami a Harry Potter Varázsló Világból ismert és híres Abszol Út egyik ikonikus épület együttesét teszi valóságossá a térben, mégpedig Olivander varázspálca boltját, és a Penna és Tinta szaküzletet. Rakd össze és ámulj el, vagy szerezed meg a kollekció több darabját, hogy életre kelljen a...
Kis Felfedező Oktató... Kis Felfedező Oktató... 2
 • Új
Elérhető
Trefl puzzle játékok

Kis Felfedező Oktató kirakós játék - Járművek

5900511016376
1 799 HUF
Szereted az járműveket? Akkor itt a lehetőség, hogy jobban megismerd őket, a Kis Felfedező Oktató kirakós játékával. A puzzle elemeket használva, bővítheted tudásodat az járművekről, és az őket vezető emberekről. A szórakoztató játék mellett pedig fejlődik a szókincsed, a koncentrációd, a szem-kéz koordinációd és a kognitív képességed is.
Kis Felfedező Oktató... Kis Felfedező Oktató... 2
 • Új
Elérhető
Trefl puzzle játékok

Kis Felfedező Oktató kirakós játék - Állatok

5900511016369
1 799 HUF
Szereted az állatokat? Akkor itt a lehetőség, hogy jobban megismerd őket, a Kis Felfedező Oktató kirakós játékával. A puzzle elemeket használva, bővítheted tudásodat az állatokról, és az ő élőhelyükről. A szórakoztató játék mellett pedig fejlődik a szókincsed, a koncentrációd, a szem-kéz koordinációd és a kognitív képességed is.
1-12 / 626 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!