Puzzle-k

A puzzle-t mindenki ismeri és szereti! Ebben a kategóriában mindenféle kirakót megtalálsz a gömb és piramis alakútól kezdve, a mese mintás és logikai fa változaton át, egészen a szivacsból készült, elgondolkoztató feladványokat rejtő puzzle-ig! Ha te is próbára szeretnéd tenni magad a különlegesebbnél különlegesebb kirakókkal, akkor látogass el a kategóriába és válogass a puzzle-k hatalmas választékából!

London Westminister Palace... London Westminister Palace... 2
  • Új
Elérhető
2 190 HUF
Bármikor megcsodálhatod a kivilágított Londoni Westminister Palace-t! Csak annyit kell tenned, hogy összerakod a látképet a Clementoni 500 db-os készletéből!
Jégvarázs - Ékköves 104... Jégvarázs - Ékköves 104... 2
  • Új
Elérhető
1 790 HUF
Engedd be a varázst és rakd össze a Clementoni 104 db-os puzzel-jét! A kirakott képen Annát, Elzát és barátaikat a háttérben pedig Arendelle királyságát láthatod! A képet kis kreatívitással és a dobozban található strasszkövek segítségével még varázslatosabbá teheted!
Kacsamesék - 104 db-os... Kacsamesék - 104 db-os... 2
  • Új
Elérhető
1 790 HUF
Íme egy igazán gazdag 104 db os puzzle egyenesen Dagobert bácsi páncélterméből! Rakd ki a kacsa család portréját a Clementoni készletéből!
Aranyhaj - 104 db-os puzzle... Aranyhaj - 104 db-os puzzle... 2
  • Új
Elérhető
1 799 HUF
Ha kigubancolod a részleteket és kirakod a Celementoni 104 db-os puzzle-jét akkor bepillantást nyerhetsz az arany világba és vele együtt Aranyhaj életébe!
Disney Hercegnők -... Disney Hercegnők -... 2
  • Új
Elérhető
Ez a kettő az egyben Clementoni készlet igazán hercegnőhöz méltó! Ebben a királyi dobozban most tiéd lehet egy 60 db-os puzzle-t Aurorával, Jázminnal, Belle-el, Aranyhajjal és Hamupipőkével a képen illetve egy memóriajáték melynek kártyáról szintén az ismert Disney hercegnők köszönnek vissza! 
Jégvarázs - 100 db-os... Jégvarázs - 100 db-os... 2
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
Győzz meg másokat is, hogy Arendelle királysága a legszebb telelő hely! Rakd össze ezt a kedves kis üdvzlőlapot a Clementoni 100 db-os készletéből!
Vampirina - 100 db-os...
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
Vee és családja arra készülnek, hogy felépítsék új moteljüket kizárólag az éjszaka gyermekei számára! Ha kirakod a Clementoni puzzle-jét már vethetsz is egy pillantást a készülő szállóra és leendő lakóira!
Vicces dínók - 2x20 db-os...
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
Ismerd meg az őshüllők titkos életét és csatlakozz a vidám őskori kalandokhoz! A Clementoni készletéből két aranyos megmosolyogtató dínós képecskét tudsz kirakni!
Jégvarázs - 2x20 db os... Jégvarázs - 2x20 db os... 2
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
Két kép tárulhat eléd Anna és Elza kalandjaiból ha összevarázsolod őket az apró részekből! Csatlakozz a hősnőkhöz és barátaikhoz és látogass el Arendelle királyságába!
Spiderman - 2x60 db-os... Spiderman - 2x60 db-os... 2
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
A Clementoni készletével két izgalmas pók kalandot élhetsz át! Az elsőben két világ pókembere és a póklány - Peter Parker, Miles Morales küzd a gonosz tevők ellen! A másodikban pókember Venommal a legendás riválisával csap össze!
Gotham City 4D Puzzle -... Gotham City 4D Puzzle -... 2
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Gotham City 4D Puzzle - Batman - DC

714832511046
25 999 HUF
 hozzád.Eszedbe jutott már, hogy bebarangolnád Batman városának utcáit? Részletesen szemügyre vennéd Gotham City, minden egyes helyszínét és nevezetességét. Akkor, itt a lehetőség, hogy kirakd és felépítsd a 4D-s mását, amely csak a tiéd lesz. Ha kész vagy a több, mint 1200 db-os kirakóval és ott hever a lábaid előtt az egész város, akkor nincs más...
1-12 / 557 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!