Festés számok után

A Festés számok után kategóriában olyan termékek találhatóak, mellyel a gyerekek és rajzolni szerető felnőttek, órákon át gyakorolhatják a festést, rajzolást. Tájakat, állatokat, járműveket, városképeket festhetünk meg művészi előképzettség nélkül. A képek apró számozott részekre vannak felosztva, és a színkód alapján a megfelelő festékkel kell kiszínezni, vagy skicc rajz esetén a mellékelt ceruzával a megfelelő árnyalatúra satírozni, hogy megalkossuk a kész képet

Taj Mahal - festés számok után Taj Mahal - festés számok után 2
Elérhető
Kreatív játékok

Taj Mahal - festés számok után

780804862966
3 090 HUF
Látogass el Indiába, ahol megcsodálhatod a káprázatos Taj Mahal-t! Nincs más dolgod, mint megszerezni a Reeves készletét és kifesteni a képet a számok alapján az akril festékek és az ecset segítségével!
A kalózok kincse - Festés számok után A kalózok kincse - Festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

A kalózok kincse - Festés számok után

780804110142
2 290 HUF
Hej komám, ha tudnád mit rejt a ládám! De rájössz te magtól is, csak ki kell festened a képünket! Ragadj ecsetet és ne sajnáld az akril festéket! Maradj vonalon belül és figyelj a számozásra! Nézd csak hogy örülünk a kincsnek, te meg tedd ki a kész képet a szobád falára!
Orángután - festés számok után Orángután - festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Orángután - festés számok után

780804856989
3 090 HUF
Ugye, te is szívesen a szobád falára tennéd ezt a mókás orángutánt? Akkor szerezd meg a Reeves készletét és készítsd el a képet a számozás alapján az akril festékek és az ecset segítségével!
Barna medve - festés számok után Barna medve - festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Barna medve - festés számok után

780804856934
3 090 HUF
Szívesen látnád a szobád falán ezt a hatalmas barna medvét? Akkor nincs más dolgod, mint a számok alapján kifesteni a képet az akril festékek és az ecset segítségével!
Delfin - Szín és Forma - Festés számok után Delfin - Szín és Forma - Festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Delfin - Szín és Forma - Festés számok után

780804850840
2 590 HUF
Imádod a delfineket? Alkoss egy csodás, delfines képet a Reeves - Szín és Forma - Festés számok után készletével! Nem csak a megfestett kép, de kerete is a delfin alakját követi! Kövesd a festés során a számozást és szép képet kapsz!
Lovacska - Szín és Forma - Festés számok után Lovacska - Szín és Forma - Festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Lovacska - Szín és Forma - Festés számok után

780804850857
2 590 HUF
Ha odavagy a lovakért a Reeves - Szín és Forma - Festés számok után készlete tetszeni fog! A lovacskás mintalappal csodás kis paripát festhetsz, sőt a kép kerete is az ő alakját fogja követni! Kövesd a festés során a számozást és gyönyörű alkotást hozhatsz létre!
Cicus - Szín és Forma - Festés számok után Cicus - Szín és Forma - Festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Cicus - Szín és Forma - Festés számok után

780804850833
2 590 HUF
Cicás vagy? Akkor ne hagyd ki a Reeves - Szín és Forma - Festés számok után készletét, melyből egy édes kiscicát festhetsz meg! A mintalap nem csak kifestve fogja a cirmost mutatni, de a kerete is az alakját követi! Kövesd a festés során a számozást!
Orszarvú mama és kicsinye - festés számok után
Elérhető
Festés számok után

Orszarvú mama és kicsinye - festés számok után

780804856996
2 490 HUF
Az orrszarvú mama és a kicsinye csak rád várnak! Szerezd meg a Reeves készletét, használd az akril festékeket, valamint az ecsetet és fesd ki a képet a számok alapján!
Kenguru - festés számok után
Elérhető
Festés számok után

Kenguru - festés számok után

780804857559
2 490 HUF
Igazán aranyos ez a kenguru mama, ahogy a kicsinyével az erszényében ugrál! Szeretnéd látni? Akkor szerezd be a Reeves készletét és fesd ki könnyedén a számozás alapján az akril festékek és az ecset segítségével!
Zebra - festés számok után
Elérhető
Festés számok után

Zebra - festés számok után

780804856965
2 490 HUF
Most nem kell Afrikáig utaznod, hogy láthass egy gyönyörű zebrát! Csak fesd ki a képet a számozás alapján az akril festékek és az ecset segítségével! Keretezd be a képet és használd falidíszként!
Utolsó vacsora - festés számok után Utolsó vacsora - festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Utolsó vacsora - festés számok után

780804854961
3 499 HUF
Leonardo örök értéket alkotott az első Húsvét kezdőeseményének megfestésével! Vágj bele a nehéz, de összehasonlíthatatlanul egyszerűbb feladatba és alkosd meg a másolatodat a híres műről! Kövesd a számokat, fess vonalon belül és akkor a 40 x 30 centis képet bekeretezve akár ki is teheted!
Vénusz születése - festés számok után Vénusz születése - festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Vénusz születése - festés számok után

780804854978
3 690 HUF
Érd utol Botticelli mestert! Csak a számokat kell figyelned és az ecsetet a vonalon belül tartva, kitartó munkával rekonstruálhatod legismertebb művét a Vénusz születését! Ha végeztél a 40 x 30 centis képpel, már csak be kell kereteztetned!
Vörös rózsák - festés számok után Vörös rózsák - festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Vörös rózsák - festés számok után

4000887915219
5 900 HUF
Bárkit elkápráztathatsz ezzel a képpel, melyet saját magad készíthetsz el! Csak kövesd a számokat és fesd ki a képet a festékek, valamint a vékony ecset segítségével! Ezután már nincs is más dolgod, mint bekereteztetni a képet és máris kirakhatod a szobád falára!
Kagylók a homokban - festés számok után Kagylók a homokban - festés számok után 2
Elérhető
Festés számok után

Kagylók a homokban - festés számok után

4000887936542
8 199 HUF
Igazi tengerparti hangulatot csempészhetsz a szobádba ezekkel a saját magad által elkészíthető képekkel! Csak kövesd a számokat és fesd ki a képeket a festékek, valamint a vékony ecset segítségével! Ezután már nincs is más dolgod, mint bekereteztetni a képeket és máris kiteheted őket a szobád falára!
Oroszláncsalád - Festés számok után Oroszláncsalád - Festés számok után 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Festés számok után

Oroszláncsalád - Festés számok után

4000887923832
1 299 HUF
Alkoss igazi festményeket! Figyeld a lapon a számokat, keresd meg és használd a hozzájuk illő színeket! Ha vonalon belül maradsz, lassan egy oroszlánmama és kicsinye rajzolódik ki a számozott összevisszaságból! Ha jól sikerül, akár be is kereteztetheted...
1-15 / 22 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!