Kezdőlap

Gustav Klimt: A csók - 1000...
  • Új
Elérhető
3 190 HUF
Ha rajongsz a művészetekért különösképpen Klimt alkotásaiért akkor te se hagyd ki a Clementoni 1000 db-os készletét melyből kirakhatod A csók című kép mását!
London Westminister Palace... London Westminister Palace... 2
  • Új
Elérhető
2 190 HUF
Bármikor megcsodálhatod a kivilágított Londoni Westminister Palace-t! Csak annyit kell tenned, hogy összerakod a látképet a Clementoni 500 db-os készletéből!
Jégvarázs - Ékköves 104... Jégvarázs - Ékköves 104... 2
  • Új
Elérhető
1 790 HUF
Engedd be a varázst és rakd össze a Clementoni 104 db-os puzzel-jét! A kirakott képen Annát, Elzát és barátaikat a háttérben pedig Arendelle királyságát láthatod! A képet kis kreatívitással és a dobozban található strasszkövek segítségével még varázslatosabbá teheted!
Kacsamesék - 104 db-os... Kacsamesék - 104 db-os... 2
  • Új
Elérhető
1 790 HUF
Íme egy igazán gazdag 104 db os puzzle egyenesen Dagobert bácsi páncélterméből! Rakd ki a kacsa család portréját a Clementoni készletéből!
Aranyhaj - 104 db-os puzzle... Aranyhaj - 104 db-os puzzle... 2
  • Új
Elérhető
1 799 HUF
Ha kigubancolod a részleteket és kirakod a Celementoni 104 db-os puzzle-jét akkor bepillantást nyerhetsz az arany világba és vele együtt Aranyhaj életébe!
Jégvarázs - Memóriajáték és... Jégvarázs - Memóriajáték és... 2
  • Új
Elérhető
1 790 HUF
Ismerd meg Arendelle királyságát Anna és Elsa hercegnő segítségével! Ezzel a dobozzal tiéd lehet, egy 60 db-os puzzle - mellyet kirakva a két hercegnőt láthatod ahogy a téli tájat csodálják - és egy 48 db-os memória játék szintén a két hercegnő és barátaik főszereplésével! 
Disney Hercegnők -... Disney Hercegnők -... 2
  • Új
Elérhető
Ez a kettő az egyben Clementoni készlet igazán hercegnőhöz méltó! Ebben a királyi dobozban most tiéd lehet egy 60 db-os puzzle-t Aurorával, Jázminnal, Belle-el, Aranyhajjal és Hamupipőkével a képen illetve egy memóriajáték melynek kártyáról szintén az ismert Disney hercegnők köszönnek vissza! 
Jégvarázs - 100 db-os... Jégvarázs - 100 db-os... 2
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
Győzz meg másokat is, hogy Arendelle királysága a legszebb telelő hely! Rakd össze ezt a kedves kis üdvzlőlapot a Clementoni 100 db-os készletéből!
Vampirina - 100 db-os...
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
Vee és családja arra készülnek, hogy felépítsék új moteljüket kizárólag az éjszaka gyermekei számára! Ha kirakod a Clementoni puzzle-jét már vethetsz is egy pillantást a készülő szállóra és leendő lakóira!
Vicces dínók - 2x20 db-os...
  • Új
Elérhető
1 390 HUF
Ismerd meg az őshüllők titkos életét és csatlakozz a vidám őskori kalandokhoz! A Clementoni készletéből két aranyos megmosolyogtató dínós képecskét tudsz kirakni!
1-12 / 11368 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!