Kezdőlap

 2
  • Új
Elérhető
1 999 HUF
Érdeklődő tekintet, hatalmas szemek és szuper cuki, kerek forma? Ezek nem lehetnek mások, mint a hihetetlenül bűbájos Squishimi állattok. Hatalmas szemeikben ott tükröződik a szeretet és a vágyakozás. Hisz, már alig várják, hogy hazavidd egyiküket. Öleled magadhoz őket, majd szippantsd egy jó mélyet a levegőbe. Amit akkor érzel, az nem más, mint a...
 2
Elérhető
699 HUF
A szinte már klasszikus lépcsőnjáró rúgó, most itt van nektek Smiley-s kivitelben is. Műanyag kivitelben és 8 cm-es átmérővel. Indítsd el a lépcsőn lefelé és aztán már magától szedi a rugóját.
 2
Elérhető
1 399 HUF
Itt vannak a legújabb squishies-ek; a Squigies szörnyecskék. Csigusz Háromszörny, Dinó, Gülügömb, Szarvacska és Polipopusz került a hatos csapatba. Boo! Na nem kell ám megijedni. Rájuk csapni, meg főleg felesleges. Ezek a teszetosza puha szörnyecskék, most nem megijeszteni, hanem szórakoztatni jöttek. Öleld vagy nyomd össze, és nézd meg mi történik ha...
 2
Elérhető
5 999 HUF
Gyűjtsd össze a Smooshy Mushy figurákat és hű társaikat, a Bestie-ket, hogy eljátszhasd izgalmas kalandjaikat! A puha, illatos, nyomkodnivaló szivacsfigurák és a szuper tárolótégelyen kívül sok remek kiegészítő is vár rád! Háromféle kivitelben kapható!
Elérhető
3 650 HUF
Az ennivaló Smooshy Mushy szivacsfigurák ezúttal ebbe a tölcsérbe bújtak! A finom fagyiréteget felemelve máris előbukkan a puha, illatos kiskedvenc, a Bestie minifigura és sok más kiegészítő is! Nyolc féle cukiság vár rád, gyűjtsd össze őket minél hamarabb!
Elérhető
3 650 HUF
Csak fel kell nyitnod ezt a tégelyt és máris megismerkedhetsz új kiskedvenceddel! Az illatos és puha Smooshy Mushy szivacsfigura mellett találhatsz benne egy Bestie minifigurát, tárolótégelyeket, tartóláncokat, matricát, névtáblát és posztert is! Mostmár rajtad a sor, hogy összegyűjtsd a cukiságokat!
Elérhető
Mindenkinek

Smooshy Mushy Bestie meglepetés figura

847341049318
1 250 HUF
A Smooshy Mushy szivacsfigurák ennivalóan cukik! Hamar a kedvenceiddé fognak válni, pláne, hogy a rajtuk lévő kis lánc segítségével könnyedén felakaszthatod őket a táskádra vagy akár a pénztárcádra, sőt, még az illatuk is nagyon finom! Gyűjtsd össze mindet, majd nyomkodd kedvedre!
 2
Elérhető
Mindenkinek

Varázslatos squigies figura - Többféle

5050565352866
1 299 HUF
Némi varázspór került az öntőtégelybe, mikor ezek a squigies figurák készültek. Így történhetett, hogy nem csak, hogy puhák lettek és visszanyerik az alakjukat, de például a felhő mosolyog, a lovaknak és a cicának szarva nőt, és hullócsillag is többszínű csíkot húz maga után. Izgalmasak ezek az új mesés alakzatok és lények, nyomkod te is őket, hátha téged...
 2
Elérhető
Mindenkinek

Squigies puffancs állat - Többféle

5050565347862
1 100 HUF
A cukiság szinte tapintható, ami ezekből a Squigies állat figurákból árad. Fogd csak meg a kis puffancsokat! Ne aggódj nem lesz bajuk, ahogy elengeded őket újra visszanyerik az alakjukat. Válaszd ki a kedvenced és vidd magaddal ahova szeretnéd, befér szinte minden helyre!
 2
Elérhető
Mindenkinek

Epres torta Squigies - Többféle

5050565355096
1 390 HUF
Itt van most az új őrület, a piha-puha Squigies figurák és formák. Nyomkod, ahogy csak akarod és pár pillanat múlva már vissza is nyerte a formáját! Igazi különlegességek ezek a torta szeletek. Mesés, ahogy a rétegek között megbújik és ahogy tetején megpihen a kívánatos gyümölcs, a krém és a tejszínhab közt. Szinte már összefut az ember szájába a nyál,...
 2
Elérhető
Mindenkinek

Squigies dinoszaurusz - többféle

5050565358585
1 399 HUF
Imádni való ez a kicsi dinó, de annyira hogy ölelnéd! Ölelés helyett szorongasd, a habos állagú apróságot! Igen, nyugodtan összenyomhatod a tenyereddel, mert visszanyeri az alakját! Squigies dinoszaurusz, kb. 10-12 cm-es méretben, hatféle kivitelben!
Elérhető
899 HUF
Ez a gyümölcs olyan guszta, hogy legszívesebben beleharapnál! Helyette azonban a táskádra teheted és jól megszorongathatod, hiszen habos állagának köszönhetően könnyedén visszanyeri az alakját! Squigies gyümölcs kulcstartó karabinerrel, kb. 6-10 cm-es méretben! Négyféle kivitelben kapható!
 2
Elérhető
1 290 HUF
Csodás, csöppnyi állatbarátot szerezhetsz hatalmas szemekkel, kézzel festett mintával! A Mini Boos kisállatok közül 12 félét, és egy titkos 13.-at gyűjthetsz össze, hogy teljes legyen a sorozat! Melyik apróság rejtőzik a te csomagodban? Mini Boos meglepetésfigurák zárt dobozban, kézzel festve!
Klein közlekedési lámpa
Elérhető
Mindenkinek

Klein közlekedési lámpa

4009847029904
10 999 HUF
Mielőtt egyedül mennél oviba, suliba, játszira meg kell tanulni valami nagyon fontosat! A közlekedési szabályokat, a lámpák használatának elsajátítását segíti játszva a Klein közlekedési lámpája! A gyalogos- és járműforgalmi lámpák maguktól váltanak! Figyeld meg az összefüggéseket és játszatok KRESZ-eset! Mert tudod, a piros az tilos!
Vidám állatkás kaleidoszkóp - kétféle Vidám állatkás kaleidoszkóp - kétféle 2
Elérhető
499 HUF
Varázsold el magad! Teremts egy csodásan színes világot! Csak nézz ebbe a kaleidoszkópba, kezdd el csavarni és láthatod a színes, geometrikus alakzatokat! Vidám állatkás kaleidoszkóp kb. 16 cm-es méretben! Kétféle színben kapható!
1-15 / 12498 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!