Thomas és barátai

Thomas a gőzmozdony és barátai Sodor szigetén élnek és fantasztikus kalandokba keverednek - A méltán világhírű könyv és animációs mesefilm szereplőit megtalálod itt a galaxy játékáruházban - mozdonyok: Thomas ,Percy, Gordon, James, Edward, Henry, Toby, Emily, Duck, Donald, Douglas, Diesel, Daisy, Bill, Ben, Boco, Mavis, Oliver, Arry, Bert, Salty, Harvey, Fergus, Arthur, Murdoch, Molly, Neville, Lady, Diesel 10, Keskenynyomtávú vonatok: Duke, Sir Handel, Duncan, Skarloey, Rheneas, Vagonok: Annie, Clarabel, Henrietta, Vásott vagonok, Toad, Nem vasúti járművek: Terence, a traktor, Harold, a helikopter, Bertie, a busz, Cranky, Elizabeth

Szénszállító fa pályaszett - Thomas és barátai Szénszállító fa pályaszett - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
12 000 HUF
A szénbányászat kemény munka, de a szén szállítása is! Thomas vagonja nehéz terhet kap, de Thomas élvezi, ha a nyolcas alakú, hidas fapályán róhatja a köröket! Thomas és barátai Szénszállító fa pálya szett íves és egyenes sínelemekkel, híddal és garattal, Thomas mozdonnyal és vagonnal a Fisher Price-tól!
Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai

Mattel
887961108194
6 000 HUF
A kis Percy mozdonyt most könnyebb lesz irányítanod, mint eddig bármikor! Csak tedd rá a sínpályádra, nyomd meg a gombot a távirányítón és máris elindul! RC Percy mozdony távirányítóval, kb. 12,5 cm-es méretben a Mattel-től!
Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal - Thomas és barátai Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
3 700 HUF
Kalandozz együtt Thomassal a spirálpályán! Építsd meg a doboz köré tekeredő spirál pályát, aztán engedd le rajta a mozdonyt és nézd, hogy gyorsul fel az úton! A szettet összeépítheted a többi take-n-Play pályával is! Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal, tárolódobozzal a Fisher Price-tól!
Brendami barátok - Thomas és barátai Brendami barátok - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Brendami barátok - Thomas és barátai

Mattel
887961054514
4 200 HUF
Csak szerezd be ezt a készletet és máris pörögni fog a munka Sodor szigetén! Brendami barátok készlet Percy és Salty mozdonnyal, Porter vagonnal, valamint Bulstrode hajóval, fémből és műanyagból készítve a Mattel-től!
Hullócsillag Gordon mozdony - Thomas és barátai Hullócsillag Gordon mozdony - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Hullócsillag Gordon mozdony - Thomas és barátai

Mattel
887961189858
2 300 HUF
Gordon ezúttal igazi versenymozdonyként kápráztat el! Áramvonalas külsejével csak úgy hasít a sínpályádon! Hullócsillag Gordon mozdony vagonnal, fémből és műanyagból készítve, kék színben, kb. 9,5 cm-es méretben a Mattel-től!
Gordon szenes vagonnal - Thomas és barátai Gordon szenes vagonnal - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Gordon szenes vagonnal - Thomas és barátai

887961009835
2 200 HUF
Gondon fontos feladatot kapott, méghozzá azt, hogy egy szenes vagont szállítson Sodor szigetére! Csak kapcsold rá a mágnes segítségével és már pöföghet is a síneken! Gordon mozdony szenes vagonnal, fémből és műanyagból készítve, kék színben, kb. 9 cm-es méretben a Mattel-től!
Thomas dzsungel mozdony - Thomas és barátai Thomas dzsungel mozdony - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Thomas dzsungel mozdony - Thomas és barátai

887961189438
1 400 HUF
Thomas ezúttal a dzsungelben keres újabb és újabb kalandokat! Tarts vele te is és csodáld meg különleges mintáját! Thomas mozdony fémből készítve, műanyag részekkel, dzsungel mintával, kb. 7,5 cm-es méretben a Mattel-től!
Victor fém mozdony - Thomas és barátai Victor fém mozdony - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Victor fém mozdony - Thomas és barátai

Mattel
887961009729
1 400 HUF
A kis Victor Sodor sziget egyik legdolgosabb mozdonya és egyben Thomas jó barátja is! Victor mozdony fémből készítve, műanyag részekkel, piros színben, kb. 8,5 cm-es méretben a Mattel-től!
Építhető Charlie - Thomas és barátai - Mega Bloks Építhető Charlie - Thomas és barátai - Mega Bloks 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
1 900 HUF
Vidd el Charliet a lila gőzmozdonyt az állatkertbe, vagyis inkább építsd meg őt és az állatkert kapuját is! Thomas és barátai - Charley 7 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Építhető Percy - Thomas és barátai - Mega Bloks Építhető Percy - Thomas és barátai - Mega Bloks 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
1 900 HUF
Percy a postának segít Sodor szigetén! Építsd meg Mega Bloks építőelemekből a billenthető levelesládával együtt! Thomas és barátai - Percy 8 db építőelemmel a Mega Bloks-tól!
Menekülés a szeméttelepről játékszett - Thomas és barátai - Track Master Menekülés a szeméttelepről játékszett - Thomas és barátai - Track Master 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
12 000 HUF
A kis Thomas mozdonynak most éppen Sodon sziget szeméttelepén akadt dolga! Ám egy ilyen helyen rengeteg veszély leselkedik az óvatlan mozdonyokra! Csak tedd rá a pályára és segíts neki minden gond nélkül keresztüljutni! Menekülés a szeméttelepről összerakható sínpálya Thomas mozdonnyal és vagonnal a Fisher Price-tól!
Diesel fém mozdony - Thomas Adventures Diesel fém mozdony - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Diesel fém mozdony - Thomas Adventures

887961402100
1 990 HUF
Diesel már alig várja, hogy az Adventures sínpályádon zakatolhasson! Most fém kivitelben szerezheted meg! Diesel mozdony fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 8,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Harold fém helikopter - Thomas Adventures Harold fém helikopter - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Harold fém helikopter - Thomas Adventures

887961402094
1 890 HUF
Harold, a kis helikopter igazán jó barátja a többi mozdonynak és nagyon szívesen segít is nekik bármiben! Most a tiéd lehet! Harold helikopter fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 9 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Henry fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai Henry fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai 2
 • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Henry fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai

887961401608
2 000 HUF
Henry imád rosszalkodni, mindig valami csínytevésen töri a fejét! Szerezd meg most rakománnyal együtt! Henry mozdony vagonnal, fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 9,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Trevor fém mozdony - Thomas és barátai Trevor fém mozdony - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Trevor fém mozdony - Thomas és barátai

887961401868
1 890 HUF
Trevor egy igazán barátságos kis mozdony, akit te is nagyon fogsz szeretni! Csak tedd rá az Adventures sínpályádra, ahol kedvére zakatolhat! Trevor mozdony fémből készítve, műanyag részekkel, kb. 6,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
1-15 / 113 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!