Thomas és barátai

Thomas a gőzmozdony és barátai Sodor szigetén élnek és fantasztikus kalandokba keverednek - A méltán világhírű könyv és animációs mesefilm szereplőit megtalálod itt a galaxy játékáruházban - mozdonyok: Thomas ,Percy, Gordon, James, Edward, Henry, Toby, Emily, Duck, Donald, Douglas, Diesel, Daisy, Bill, Ben, Boco, Mavis, Oliver, Arry, Bert, Salty, Harvey, Fergus, Arthur, Murdoch, Molly, Neville, Lady, Diesel 10, Keskenynyomtávú vonatok: Duke, Sir Handel, Duncan, Skarloey, Rheneas, Vagonok: Annie, Clarabel, Henrietta, Vásott vagonok, Toad, Nem vasúti járművek: Terence, a traktor, Harold, a helikopter, Bertie, a busz, Cranky, Elizabeth

Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai

Mattel
887961108194
6 000 HUF
A kis Percy mozdonyt most könnyebb lesz irányítanod, mint eddig bármikor! Csak tedd rá a sínpályádra, nyomd meg a gombot a távirányítón és máris elindul! RC Percy mozdony távirányítóval, kb. 12,5 cm-es méretben a Mattel-től!
Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal - Thomas és barátai Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
3 700 HUF
Kalandozz együtt Thomassal a spirálpályán! Építsd meg a doboz köré tekeredő spirál pályát, aztán engedd le rajta a mozdonyt és nézd, hogy gyorsul fel az úton! A szettet összeépítheted a többi take-n-Play pályával is! Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal, tárolódobozzal a Fisher Price-tól!
Diesel fém mozdony - Thomas Adventures Diesel fém mozdony - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Diesel fém mozdony - Thomas Adventures

887961402100
1 990 HUF
Diesel már alig várja, hogy az Adventures sínpályádon zakatolhasson! Most fém kivitelben szerezheted meg! Diesel mozdony fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 8,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Harold fém helikopter - Thomas Adventures Harold fém helikopter - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Harold fém helikopter - Thomas Adventures

887961402094
1 890 HUF
Harold, a kis helikopter igazán jó barátja a többi mozdonynak és nagyon szívesen segít is nekik bármiben! Most a tiéd lehet! Harold helikopter fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 9 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Edward fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai Edward fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Edward fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai

887961401639
3 299 HUF
Edward Sodor sziget egyik legöregebb mozdonya, aki mindenáron be akarja bizonyítani erejét a társainak! Most te is könnyedén megszerezheted! Edward mozdony vagonnal, fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 7,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Henrietta fém mozdony - Thomas és barátai Henrietta fém mozdony - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Henrietta fém mozdony - Thomas és barátai

887961402070
1 990 HUF
Toby egyik legjobb barátja a tapasztalt Henrietta mozdony, aki nagyon szereti az embereket és szívesen is szállítja őket! Henrietta mozdony fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 8,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Gőzállomás pályaszett - Thomas és barátai Gőzállomás pályaszett - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Gőzállomás pályaszett - Thomas és barátai

887961427899
8 790 HUF
A kis gőzmozdonynak Thomas-nak útba kell ejtenie Sodor sziget gőzállomását! Építsd meg gyorsan a pályát, tedd rá a kis mozdonyt és már zakatolhat is körbe-körbe! Thomas és barátai Gőzállomás pályaszett Thomas fém mozdonnyal és vagonnal a Fisher Price-tól!
Dínófelfedezés játékszett - Thomas Adventures Dínófelfedezés játékszett - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Dínófelfedezés játékszett - Thomas Adventures

887961427905
9 999 HUF
Be mersz gurulni az őslények parkjába Luke-kal, a kis zöld mozdonnyal? Fontos szállítmányt kell eljuttatni a mamájához, egy apró húsevő dinót! NYisd ki a nagy kaput, gurulj át a kitörő vulkán alatt és juttasd vissza a kicsit a mamájához! csak vigyázz nehogy mozdonyra éhezzen! Dínófelfedezés játékszett kitörő vulkánnal, lehajoló dinóval, Luke mozdonnyal és...
Űrjáró pályakészlet - Thomas Adventures Űrjáró pályakészlet - Thomas Adventures 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Űrjáró pályakészlet - Thomas Adventures

887961374261
4 000 HUF
Hagyd el Sodor szigetét, irány az Űr! A kisebb gravitációban akár a mozdonyok is repülhetnek! Az űrbéli lila pályakészlet speciális elemébe kapaszkodva mozdonyaid átegyensúlyozhatnak két elem között! Magában is játszhatsz az űrjáró szettel, de össze is építheted Adventures sínpályád többi tagjával! Űrjáró pályakészlet speciális egyensúlyozva emelő elemmel...
Tidmouth-kocsiszín játékszett - Thomas Adventures Tidmouth-kocsiszín játékszett - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Tidmouth-kocsiszín játékszett - Thomas Adventures

887961427882
7 499 HUF
Tidmouth-kocsiszín mindig várja a betérő mozdonyokat! Ezzel a mini készlettel bővítheted is Adventures sínpályádat, vagy magaddal viheted kedvenc mozdonyodat a tárolóként is használható szín épületébe rejtve! Még a síneknek is van hely! Tidmouth-kocsiszín sínelemek tárolására alkalmas kocsiszínnel, sínelemekkel és Thomas fém mozdonnyal a Fisher Price-tól!
Motorizált Percy mozdony szikrázó kerékkel - Thomas Track Master Motorizált Percy mozdony szikrázó kerékkel - Thomas Track Master 2
Elérhető
Thomas és barátai

Motorizált Percy mozdony szikrázó kerékkel -...

887961368376
8 799 HUF
A kis Percy már alig várja, hogy végigzakatolhasson a Track Master sínpályádon! Indítsd be és nézd, ahogy menet közben olyan fényeffekteket produkál, mintha a kereke szikrázna! Motorizált Percy mozdony szikrázó kerékkel, kb. 12 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Motorizált Thomas mozdony szikrázó kerékkel - Thomas Track Master Motorizált Thomas mozdony szikrázó kerékkel - Thomas Track Master 2
Elérhető
Thomas és barátai

Motorizált Thomas mozdony szikrázó kerékkel -...

887961368369
8 799 HUF
A Track Master sínpályád tökéletes lesz ezzel a Thomas mozdonnyal, mely nem csk motorizált, de olyan fényeffekteket is produkál, mintha szikrázna a kereke! Motorizált Thomas mozdony szikrázó kerékkel, kb. 12 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Flynn motorizált tűzoltókocsi utánfutóval - Thomas és barátai Flynn motorizált tűzoltókocsi utánfutóval - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Flynn motorizált tűzoltókocsi utánfutóval -...

887961175943
5 199 HUF
Flynn nem csak szuper tűzoltóautó, de ráadásul még a síneken is tud közlekedni! Tedd hát rá gyorsan a Track Master sínpályádra, indítsd el és máris körözni kezd rajta! Flynn motorizált tűzoltókocsi utánfutóval, kb. 12 cm-es méretben a Fisher Price-tól! Kiválóan alkalmas a Thomas Track Master sínpályákhoz!
Tidmouth-kocsiszín - Thomas Adventures Tidmouth-kocsiszín - Thomas Adventures 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Tidmouth-kocsiszín - Thomas Adventures

887961427929
10 000 HUF
Ha vége a nehéz, dolgos napnak, a kis mozdonyok a Tidmouth-kocsiszínbe indulnak pihenni! Segíts nekik betolatni a kényelmes kocsiszínbe, melyben egyszerre három mozdony is elfér! Thomas Adventures Tidmouth-kocsiszín Thomas mozdonnyal a Fisher Price-tól!
Harold leszállóhelye - Thomas Track Master Harold leszállóhelye - Thomas Track Master 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Harold leszállóhelye - Thomas Track Master

887961175486
6 500 HUF
Harold, a helikopter egy igazán különleges feladatot kapott, ugyanis egy fontos rakományt kell elszállítania! Segíts neki a rakodásban, majd repíts a leszállóhelyre, majd leszállás után hallgasd a mókás hangokat és a különleges fények is beindulnak! Thomas Track Master Harold leszállóhelye helikopterrel és rakománnyal a Fisher Price-tól!
1-15 / 65 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!