Thomas és barátai

Thomas a gőzmozdony és barátai Sodor szigetén élnek és fantasztikus kalandokba keverednek - A méltán világhírű könyv és animációs mesefilm szereplőit megtalálod itt a galaxy játékáruházban - mozdonyok: Thomas ,Percy, Gordon, James, Edward, Henry, Toby, Emily, Duck, Donald, Douglas, Diesel, Daisy, Bill, Ben, Boco, Mavis, Oliver, Arry, Bert, Salty, Harvey, Fergus, Arthur, Murdoch, Molly, Neville, Lady, Diesel 10, Keskenynyomtávú vonatok: Duke, Sir Handel, Duncan, Skarloey, Rheneas, Vagonok: Annie, Clarabel, Henrietta, Vásott vagonok, Toad, Nem vasúti járművek: Terence, a traktor, Harold, a helikopter, Bertie, a busz, Cranky, Elizabeth

Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Távirányítós Percy mozdony - Thomas és barátai

Mattel
887961108194
6 000 HUF
A kis Percy mozdonyt most könnyebb lesz irányítanod, mint eddig bármikor! Csak tedd rá a sínpályádra, nyomd meg a gombot a távirányítón és máris elindul! RC Percy mozdony távirányítóval, kb. 12,5 cm-es méretben a Mattel-től!
Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal - Thomas és barátai Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
3 700 HUF
Kalandozz együtt Thomassal a spirálpályán! Építsd meg a doboz köré tekeredő spirál pályát, aztán engedd le rajta a mozdonyt és nézd, hogy gyorsul fel az úton! A szettet összeépítheted a többi take-n-Play pályával is! Spirál pályaszett Thomas mozdonnyal, tárolódobozzal a Fisher Price-tól!
Gordon szenes vagonnal - Thomas és barátai Gordon szenes vagonnal - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Gordon szenes vagonnal - Thomas és barátai

887961009835
2 200 HUF
Gondon fontos feladatot kapott, méghozzá azt, hogy egy szenes vagont szállítson Sodor szigetére! Csak kapcsold rá a mágnes segítségével és már pöföghet is a síneken! Gordon mozdony szenes vagonnal, fémből és műanyagból készítve, kék színben, kb. 9 cm-es méretben a Mattel-től!
Thomas dzsungel mozdony - Thomas és barátai Thomas dzsungel mozdony - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Thomas dzsungel mozdony - Thomas és barátai

887961189438
1 400 HUF
Thomas ezúttal a dzsungelben keres újabb és újabb kalandokat! Tarts vele te is és csodáld meg különleges mintáját! Thomas mozdony fémből készítve, műanyag részekkel, dzsungel mintával, kb. 7,5 cm-es méretben a Mattel-től!
Menekülés a szeméttelepről játékszett - Thomas és barátai - Track Master Menekülés a szeméttelepről játékszett - Thomas és barátai - Track Master 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
12 000 HUF
A kis Thomas mozdonynak most éppen Sodon sziget szeméttelepén akadt dolga! Ám egy ilyen helyen rengeteg veszély leselkedik az óvatlan mozdonyokra! Csak tedd rá a pályára és segíts neki minden gond nélkül keresztüljutni! Menekülés a szeméttelepről összerakható sínpálya Thomas mozdonnyal és vagonnal a Fisher Price-tól!
Diesel fém mozdony - Thomas Adventures Diesel fém mozdony - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Diesel fém mozdony - Thomas Adventures

887961402100
1 990 HUF
Diesel már alig várja, hogy az Adventures sínpályádon zakatolhasson! Most fém kivitelben szerezheted meg! Diesel mozdony fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 8,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Harold fém helikopter - Thomas Adventures Harold fém helikopter - Thomas Adventures 2
Elérhető
Thomas és barátai

Harold fém helikopter - Thomas Adventures

887961402094
1 890 HUF
Harold, a kis helikopter igazán jó barátja a többi mozdonynak és nagyon szívesen segít is nekik bármiben! Most a tiéd lehet! Harold helikopter fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 9 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Henry fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai Henry fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Henry fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai

887961401608
2 000 HUF
Henry imád rosszalkodni, mindig valami csínytevésen töri a fejét! Szerezd meg most rakománnyal együtt! Henry mozdony vagonnal, fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 9,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Trevor fém mozdony - Thomas és barátai Trevor fém mozdony - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Trevor fém mozdony - Thomas és barátai

887961401868
1 890 HUF
Trevor egy igazán barátságos kis mozdony, akit te is nagyon fogsz szeretni! Csak tedd rá az Adventures sínpályádra, ahol kedvére zakatolhat! Trevor mozdony fémből készítve, műanyag részekkel, kb. 6,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Edward fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai Edward fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Edward fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai

887961401639
3 299 HUF
Edward Sodor sziget egyik legöregebb mozdonya, aki mindenáron be akarja bizonyítani erejét a társainak! Most te is könnyedén megszerezheted! Edward mozdony vagonnal, fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 7,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Gordon fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai Gordon fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Gordon fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai

887961401615
2 000 HUF
Gordon nem csak rendkívül segítőkész, de ő a legerősebb mozdony Sodor szigetén! Legyen most a tiéd! Gordon mozdony vagonnal, fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 9,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Henrietta fém mozdony - Thomas és barátai Henrietta fém mozdony - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Henrietta fém mozdony - Thomas és barátai

887961402070
1 990 HUF
Toby egyik legjobb barátja a tapasztalt Henrietta mozdony, aki nagyon szereti az embereket és szívesen is szállítja őket! Henrietta mozdony fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 8,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Charlie fém mozdony - Thomas és barátai Charlie fém mozdony - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Charlie fém mozdony - Thomas és barátai

887961427578
1 990 HUF
A kis Charlie mozdony a mókázás nagymestere! Most te is könnyedén összebarátkozhatsz vele! Charlie mozdony fémből készült kivitelben, műanyag részekkel, kb. 7,5 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Emily fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai Emily fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Thomas és barátai

Emily fém mozdony vagonnal - Thomas és barátai

887961401622
2 000 HUF
Emily egy gyönyörű, sötétzöld színű mozdony, aki nagyon szeret Sodor szigetén dolgozni és mindenkivel rendkívül udvarias! Most vagonnal együtt lehet a tiéd! Thomas és barátai Emily fém mozdony vagonnal, kb. 8 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Gőzállomás pályaszett - Thomas és barátai Gőzállomás pályaszett - Thomas és barátai 2
Elérhető
Thomas és barátai

Gőzállomás pályaszett - Thomas és barátai

887961427899
8 790 HUF
A kis gőzmozdonynak Thomas-nak útba kell ejtenie Sodor sziget gőzállomását! Építsd meg gyorsan a pályát, tedd rá a kis mozdonyt és már zakatolhat is körbe-körbe! Thomas és barátai Gőzállomás pályaszett Thomas fém mozdonnyal és vagonnal a Fisher Price-tól!
1-15 / 77 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!