Fénykardok

Minden Star Wars rajongó gyűjteményében kötelező darab a fénykard! Te is szeretnél egyet, de nem tudod, hol szerezhetnéd be? Hát akkor jó helyen jársz! Már csak válogatnod kell kategóriánkban! Sima, dupla, szivacs, fénnyel és hanggal, eredeti markolattal, ezüst, galaktikus, vibráló és teleszkópos fénykard! Indulhat a galaktikus csata!

Kylo Ren Ultimate FX Fénykardja - Star Wars - Hasbro Kylo Ren Ultimate FX Fénykardja - Star Wars - Hasbro 2
Elérhető
Star Wars

Kylo Ren Ultimate FX fénykardja - Star Wars -...

Hasbro
5010994926434
25 000 HUF
Iszonyat menő lehetsz a sok műanyag csövet lóbáló jedi- és sith tanonc között, ha Kylo Ren Ultimate FX fénykardját választod! A majdnem 60 centis műanyag fénykardban LED-es, hanghatásokkal rendelkező modul van, így ha bekapcsolod világítani fog a penge és a keresztvasak is, valamint valósághű hanghatásokat hallat! Kylo Ren Ultimate FX fénykardja fénnyel...
Space Equipped összecsavarható dupla lézerkard
Elérhető
4 990 HUF
Az igazán bátor űrharcosok nem pisztollyal, puskával harcolnak! Szerezz meg ezt a dupla lézerkardot, melyet küzdőstílusodnak megfelelően két kézzel, vagy összecsatolva is forgathatsz! A kard gombnyomásra és suhintásra is hangeffektet hallatnak és felvillannak!
Zöld lézerkard
Elérhető
Fénykardok

Zöld lézerkard

5999563866831
2 699 HUF
Ezzel a zöld villogó és lézerhangot kiadó karddal bátran szembeszállhatsz az ellenséggel! A markolaton lévő gomb lenyomására a változatos hangeffekteket hallhatsz, amiket a majdnem hatvan centis kard villanásai kísérnek!
Star Sword lézerkard hanggal és fénnyel
Elérhető
Fénykardok

Star Sword lézerkard hanggal és fénnyel

5999563862673
999 HUF
Semmi esélyük nem lesz az ellenfeleidnek, ha ezzel a Star Sword lézerkarddal véded meg magad! Csak nyomd meg a rajta lévő gombot és máris fényt, valamint hangot ad ki!
Kylo Ren - Force FX Deluxe Lightsaber - 1:1 fénykard Kylo Ren - Force FX Deluxe Lightsaber - 1:1 fénykard 2
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Kylo Ren - Force FX Deluxe Lightsaber - 1:1...

Hasbro
5010994925840
129 999 HUF
Lenyűgözött a keresztvasas vörös fénykard, amit Kylo Ren forgatott a Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő című filmben? Akkor számodra készítette el a Hasbro a gyűjthető FX fénykard sorozatának ezt a tagját. A fémmarkolatos, aprólékosan kidolgozott darabot a film alapján látták el hang- és fényhatásokkal.
Star Wars kicsapható lézerkard - 1. Luke Skywalker - zöld Star Wars kicsapható lézerkard - 1. Luke Skywalker - zöld 2
Elérhető
Fénykardok

Star Wars kicsapható lézerkard - többféle -...

Hasbro
5010994895761
4 999 HUF
Küzdj meg a sötét oldallal és vedd kezedbe ezt a szupererős lézerkardot! Csapd ki a színes pengét és indulhat is a harc! Star Wars kicsapható lézerkard kb. 76 cm-es méretben, műanyagból készítve a Hasbro-tól! Háromféle kivitelben kapható! Bladebuilders sorozat - összeépíthető a sorozat többi kardjával!
Elérhető
Fénykardok

Lézerkard készlet - 2 db-os

5999563860389
5 999 HUF
Az ellenfeleidnek nem lehet esélyük, ha ezekkel a szuper lézerkardokkal támadsz rájuk! Csak nyomd mag a gombot és a fegyver fényt, illetve hangot ad ki! Ráadásul, ha összecsavarod őket, egy hatalmas, kétpengéjű fénykardot kaphatsz!
Elérhető
3 599 HUF
Most tényleg veled lehet az erő, ha ezt a szuper lézerkardot használod! Csak kapcsold be és máris világít, valamint hangot ad ki! Planet Fighters lézerkard hanggal, zöld fénnyel, 73 cm-es teljes mérettel!
1-8 / 8 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!