Szuperhősök

A Marvel és DC képregényeiből ismert akciófigurák mindenféle változatban kaphatóak nálunk - Pókember több alakban, a Hihetetlen Hulk, Batman vagy éppen ellensége Mr. Octopus, Joker, Rozsomák, Mr. Amerika, Fantasztikus négyes, Kőember és sorolhatnánk naphosszat ezeket a bámulatos képességekkel megáldott szuperhősöket - és persze kiegészítő felszereléseikre is szert tehetsz ebben a kategóriában

Spider-man esernyő - 55 cm Spider-man esernyő - 55 cm 2
  • Új
Elérhető
Esernyők

Spider-man esernyő - 55 cm

5203199094989
1 799 HUF
Védd meg magad az esőcseppektől ezzel a nagyszerű esernyővel, melyet kedvenc szuperhősöd, Pókember mintája díszít! Pókember, manuális esernyő 55 cm-es méretben, könnyű alumínium vázzal, alumínium bordákkal, műanyag fogantyúval a Chanos-tól!
Vasember figura -... Vasember figura -... 2
Elérhető
11 999 HUF
Vasember nem először találja szembe magát az óriás titánnal; Thanosszal! Ezért aztán, nem csak, hogy új páncélzattal, de egy karjára erősíthető repulzorágyúval is készül, ahogy ezt ennél a Hasbro a figuránál is láthatod. A Titan Hero széria legújabb tagjánál, ami képes megszólalni a karakterhangján gombnyomásra. A figura német nyelven szólal meg!
Pókember figura és... Pókember figura és... 2
Elérhető
12 999 HUF
Pókember helyzete sosem volt egyszerű, mikor egy olyan ellenféllel találta szembe magát, aki képes volt repülni. Egészen mostanáig! Ugyanis ebben az új Hasbro hálószövő készletben, megkaparinthatjátok a pókkoptert, amivel akár torpedót is lőhettek. Ezzel a géppel könnyedén ringbe szállhattok bármilyen szupergonosszal Spider-man oldalán.
Deadpool corps szett -... Deadpool corps szett -... 2
Elérhető
Szuperhősök

Deadpool corps szett - Marvel Legends Series - Hasbro

Hasbro
5010993561315
18 999 HUF
A rossz arcoknak egyenlőre várniuk kell a feldarabolásra, mert két új harcostársammal úgy gondoltuk, hogy világ körüli útra megyünk egy Vespával! Szóval ha van egy jó Chimichangád meg egy kis csípős szószod lehet hozzád is beugrunk! Puszi Deadpool!
Nerf szivacslövő Pókpuska -... Nerf szivacslövő Pókpuska -... 2
Elérhető
Versenybe szállnál Pókemberrel? Ahhoz valami igazán ütős fegyver kell! Nyúld le a pókhálóját, amit maga mögött hagyott és csinálj belőle nyílpuskát! Vagy, inkább szerezd be ezt, az új Nerf pókpuskát, ami pont úgy működik, mint a nyílvető! Hidd el ez a szivacslövő elég lesz ahhoz, hogy ringben maradj a hálószövő mellett.
X-Professzor lebegő széke -... X-Professzor lebegő széke -... 2
Elérhető
18 999 HUF
Az Árnykirály sötét karmait mélyen Charles Xavier elméjébe mélyesztette, kettejük párharca már évtizedek óta tart! X-Professzor egy új mutánsra egy hősre vár aki segít neki végleg legyőzni a gonosz entitást. Ha szeretnél segíteni a professzornak akkor hívd meg a gyűjteményedbe, veled és harcosaiddal együtt biztosan győzelmet arathat!
Thanos figura - Avengers... Thanos figura - Avengers... 2
Elérhető
Szuperhősök

Thanos figura - Avengers Titan Hero Series - Hasbro

Hasbro
5010993552313
9 990 HUF
Kéne valaki, aki végre segít rendet teremteni a játékaid között? Nincs is jobb választás Thanos-nál, hisz egy csettintéssel elintézi neked ezt, a Végtelen Kesztyű segítségével. Szerezed meg a közel 30 cm-es Titán-t, a Marvel filmes univerzum legújabb filmjéből, a Végjátékból.
Spider-man figura... Spider-man figura... 2
Elérhető
8 499 HUF
Húzd ki a pókfonalat, egyik végét akaszd fel valahova a szobádban, míg a másikat szereld ennek a Pókember figurának a kezére, és már indulhat is a lengés az ágyad támlájától, egészen szekrényed ajtajáig. Vesd, és sződd a hálót Spider-man-nal együtt.
Spider-man figura fekete... Spider-man figura fekete... 2
Elérhető
8 499 HUF
Láttad már az új filmet? Mert abban Pókember pont ilyen gúnyát visel magán! Igen, ezt a figurát is, a most következő Spider-man film alapján készítették, amiben Peter Parker távol kerül az otthonától. A másik jelmeze, pedig New York-ban maradt May néninél. Persze, nincs ok az aggodalomra, nyomd össze a lábait és meglátod ebben a fekete cuccban is jól oda...
Amerika kapitány figura -... Amerika kapitány figura -... 2
Elérhető
A Bosszúállók vezetője, Amerika kapitány végig kiállt a csapata mellett, ahogy ezt a Végjátékban is megteszi. Tetemes részt vállal a küzdelemből, de szerencsére, ott van nála a pajzsa, amit te is megkapsz ezzel a közel 30 cm-es, Titan Hero Series figurával, a Hasbro-tól. A figura német nyelven szólal meg!
Vízember támadása -... Vízember támadása -... 2
Elérhető
13 990 HUF
Peter Parker, messze az otthonától most Velencében kötött ki az osztályával együtt. Botor gondolat volt tőle, hogy csak így megússza kaland nélkül ezt kis kirándulást. Ugyanis, a romantikus gondola útjukon MJ-vel, ahogy áthaladnak a híd alatt, Vízember emelkedik elő a csatornából, és ront rá a csodálatos Pókemberre. Fogjatok össze Mysterioval, hogy...
Drone támadás a Stark Jet... Drone támadás a Stark Jet... 2
Elérhető
Peter Parker egy igazán peches srác, bárhová is menjen kirándulni, nyaralni a baj követi őt. Az európai sulis túra sem alakul másképp öröm az ürömben, hogy Peter titokban Pókember. Nick Fury újabb küldetést akar bízni a fiatal hősre a Stark Jett fedélzetén amikor drónok támadják meg a repülőt! Csatlakozz Pókihoz a LEGO kalandban derítsétek ki együtt ki...
1-12 / 211 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!