Szuperhősök

A Marvel és DC képregényeiből ismert akciófigurák mindenféle változatban kaphatóak nálunk - Pókember több alakban, a Hihetetlen Hulk, Batman vagy éppen ellensége Mr. Octopus, Joker, Rozsomák, Mr. Amerika, Fantasztikus négyes, Kőember és sorolhatnánk naphosszat ezeket a bámulatos képességekkel megáldott szuperhősöket - és persze kiegészítő felszereléseikre is szert tehetsz ebben a kategóriában

Fekete Párduc maszk - Black... Fekete Párduc maszk - Black... 2
  • Új
Elérhető
Szuperhősök

Fekete Párduc maszk - Black Panther - Hasbro

Hasbro
5010993567867
3 999 HUF
Itt van Black Panther maszkja, húzd fel és légy te Wakanda új jogos uralkodója! Fekete Párduc vértjét utánzó, fekete maszk gumis, állítható pánttal, kb. 21 x 17 cm-es méretben a Hasbro-tól!
Thor maszk - Bosszúállók - Hasbro
  • Új
Elérhető
Szuperhősök

Thor maszk - Ragnarök - Hasbro

Hasbro
5010993567850
3 999 HUF
Neked nem kell álarc, te egy istenség vagy! Bújj Thor, a villámok istenének bőrébe és kapd fel sisakját! Thor sisakját utánzó, szürke maszk gumis, állítható pánttal, kb. 24 x 17 cm-es méretben a Hasbro-tól!
Hulk maszk - Bosszúállók - Hasbro Hulk maszk - Bosszúállók - Hasbro 2
  • Új
Elérhető
Szuperhősök

Hulk maszk - Bosszúállók - Hasbro

Hasbro
5010993567829
3 999 HUF
Haragodban ne nőj hatalmas zöld szörnyé, elég ha a maszkját magadra kapod a játékcsatában és te leszel Hulk! Vicsorgó, zöld fejű Hulk maszk gumis, állítható pánttal, kb. 22 x 17 cm-es méretben a Hasbro-tól! A maszk csomagolása, eltérhet a képen lévőtől.
Vihartörő  - Bosszúállók -... Vihartörő  - Bosszúállók -... 2
  • Új
Elérhető
Szuperhősök

Vihartörő - Bosszúállók - Hang effekttel

Hasbro
5010993586653
8 799 HUF
A Mjölnir elpusztult. Thornak új és az előzőnél jóval, hatalmasabb fegyverre lesz szüksége ha le akarja győzni Thanos-t. Thor hát a törpök világa felé vette az irányt és Eitri, Groot és Mordály segítségével elkészítette a baltát mely méltó Asgard urához a fejszét mely képes parancsolni a Bifröstnek! Válj hőssé és vedd kezedbe a legendás fegyver...
Prototípus ruhás Spider-Man...
  • Új
Elérhető
Szuperhősök

Prototípus ruhás Spider-Man - Spider-Man

Hasbro
5010993498246
4 899 HUF
Peter Parker mielőtt megtalálta a stílusát és a közkedvelt barátságos szuperhőssé vált volna, számtalan ruha prototípust próbált ki. Nosztalgiázz egy kicsit Pókemberrel és idézzétek vissza a régi szép időket az egyik legkorábbi kosztümével! Emlékeztek például az első harcára Keselyű ellen?
Miles Morales maszk -... Miles Morales maszk -... 2
Elérhető
Szuperhősök

Miles Morales maszk - Spider-Man

Hasbro
5010993549306
4 900 HUF
Bújj Miles Morales bőrébe és légy te New York új hőse! Vedd fel a fekete-piros maszkot és less el minden apró trükköt Peter Parkertől az első Spider-Man-től!
Spider-Man maszk Spider-Man maszk 2
Elérhető
Szuperhősök

Spider-Man maszk

Hasbro
5010993548835
4 900 HUF
New York újra veszélyben! A zöld manó szabadon repked, Peter Parker pedig eltűnt, a városnak mely sosem alszik szüksége van egy hősre szüksége van Spider-Man-re! Vedd fel a maszkot és vállj hőssé! Győzd le a zöld manót és találd meg Peter-t bárhol is legyen!
Genis-Vell figura - Captian... Genis-Vell figura - Captian... 2
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Genis-Vell figura - Captian Marvel - Marvel Legends series

Hasbro
5010993580149
10 999 HUF
Genis-Vell Mar-Vell és Elysius gyermekeként látta meg a napvilágot. Elysius meg akarta védeni Mar-Vell hatalmas ellenségeitől új fiát ezért egy távoli bolygóra vitte. Ahol mesterségesen megöregített majd hamis emlékeket ültetett belé. Vajon meg tudja Genis-Vell valaha hogy kiknek a gyermeke? Vajon képes lesz e meg kűzdeni szülei ellenségeivel ha rá találnak?
Grey Gargoyle figura -... Grey Gargoyle figura -... 2
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Grey Gargoyle figura - Captian Marvel - Marvel Legends series

Hasbro
5010993580118
10 999 HUF
Paul Pierre Duval egy francia kémikus volt egy baleset során különös képességet szerzett: bármit ha megérintett kővé változtatott, többek között a saját testét is. Így született meg a Szuper gonosz Gray Gargoyle. Duval egy kis idő múlva megunta a piti büntettek elkövetését és egy nagyobb célt tűzött ki maga elé: a halhatatlanságot, ehhez a Villám Isten...
Yon-Rogg figura - Captian... Yon-Rogg figura - Captian... 2
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Yon-Rogg figura - Captian Marvel - Marvel Legends series

Hasbro
5010993580095
10 999 HUF
Yon-Rogg a Kree egyik legjobb harcosa és annak az alakulatnak a vezetője mely a Skull kémek felkutatásáért és elpusztításáért felelős. Ő képezte ki Vers-t más néven Captian Marvell-t a Kree harcmodorra és arra, hogyan használja erejét!
Captian Marvel és Goose... Captian Marvel és Goose... 2
Elérhető
13 969 HUF
Carol Denvers múltjában rejlik a kulcs ahhoz, hogy Captian Marvel végre ledobhassa magáról a béklyóit! Mikor ez meg történik készen fog állni, hogy szembenézzen a Skrullokkal a vádlókkal vagy akárkivel aki a földet fenyegeti! Ha intergalaktikus veszély fenyeget csak csipogj rá és ő ott terem régi pilóta kabátjában és cuki társával Goose-al az oldalán,...
Captian Marvel figura -... Captian Marvel figura -... 2
Elérhető
FILM és JÁTÉK FIGURÁK

Captian Marvel figura - Captian Marvel - Marvel Legends series

Hasbro
5010993580101
10 999 HUF
Carol Danvers azaz Marvel Kapitány az MCU eddigi legerősebb szuperhőse! Minden vele kezdődött egy igazi inspiráció volt Nick Fury számára. A fiatal shield ügynök miatta kezdte el keresni a szuperhősöket és miatta kezdett el dolgozni a Bosszúállók kezdeményezésen! A Hasbro jóvoltából Captian Marvel a te gyűjteményedhez is csatlakozhat!
1-12 / 225 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!