Hot Wheels

A Hot Wheels járgányok és pályák a kis srácok millióit hódította meg! Ugye Te sem vagy ez alól kivétel! Csak nézz szét a kategóriában és ámulj, hogy mennyi kedvencedet és sok más különlegességet találsz benne! Mindenféle autók, pályák, ajándéktárgyak, játékszettek, valamint a Hot Wheels Elit témán belül gyönyörű modellek várnak Rád! Ne hagyd ki!

 2
Elérhető
2 399 HUF
1968-ban új kisautó márka, jelent meg, ami mára fogalommá vált, ez a Hot Wheels! A Ford 1960-as Econoline kisbusza ültetetve, bronzos festéssel került be a játékmárka különleges 50. évfordulós, limitált példányszámú sorozatába!
 2
Elérhető
2 399 HUF
1968 óta a kisautók világa megváltozott, megjelent a Hot Wheels! Az izomautó rajongók egyik örök kedvence, a '71-es AMC Javelin AMX, is bekerült az 50. évfordulós kocsik közé, egyedi festéssel, gondos kidolgozottsággal!
 2
Elérhető
2 399 HUF
1968 óta a kisautók világa megváltozott, megjelent a Hot Wheels! Mára számtalan formában, színben, sőt méretben válogathatsz termékei közül, de a vannak állócsillagok! Ilyen az '56-os Chevy is, különleges 50. évfordulós festésével, gondos külső-belső kidolgozottságával!
 2
Elérhető
8 599 HUF
Te is imádod Hot Wheels városának különös részeit? Ez a darab is egy közülük. A Denevér tanya egy rég elhagyatott hely, minek ablakai zölden derengenek az esti órákban. Kitudja miért, de a sofőrök nem igazán hajtanak arra. Vajon, te elég bátor vagy, hogy megpróbálj keresztül száguldani rajta és kiűzd a bőregereket onnan? A játékszett a többi Hot Wheels...
 2
Elérhető
Hot Wheels

Haulin' Gas - Alex Ross DC prémium kisautó -...

Mattel
887961555523
2 499 HUF
Különleges hősnek különleges kisautó dukál! A gyűjtőknek szánt Hot Wheels fém kisautó, a Haulin Gas hurkakocsiját idézi! A "hatalmas" oldalfelülezteken bőven maradt hely az Alex Ross stílusában felfestett Supermannek!!
 2
Elérhető
9 999 HUF
A Bosszúállók és a Hot Wheels készen állnak a legnagyobb MArvel szupergonosz legyőzésére! Thanos, a gonosz titán az egész univerzumot veszélyezteti! Szállj be a küzdelembe ezzel a készlettel! Lődd ki a csomagban szereplő Vasember kisautót és döntsd le a gonosztevőt! Szereld át a kilövőt a pályavégekre, ahol kalapácsvető, kőhajító és sugárlövő vár és...
Elérhető
3 799 HUF
A Hot Wheels 1968-ban született! Az első tizenhatos sorozat után, mára megszámlálhatatlan modell, rengeteg irányzat és számtalan kiegészítő színesíti a Mattel kisautómárkájának kínálatát! Ez az csomag hivalkodás nélkül, öt népszerű modellel ünnepli az évfordulót! Csatlakozz az eseményhez, szerezd meg ezt a csomagot és hajtsd meg az öt kocsit Hot Wheels...
 2
Elérhető
Hot Wheels

Batmobile kisautó - Hot Wheels - többféle

Mattel
887961545685
1 099 HUF
Az idők során a denevérember annyi járgánnyal száguldozott már Gotham utcáin, hogy ember legyen a talpán aki mindet megjegyzi! A Hot Wheels sorozata a filmes és játékmegjelenések friss, ugyanakkor nyomot hagyó hat modelljét válogatta hatosfogatba! Te, melyiket szereznéd meg? Hot Wheels Batmobile kisautó kb. 8,5 - 6,5 cm-es méretben a Mattel-től! Hatféle...
 2
Elérhető
Hot Wheels

Lamborghini kisautó - Hot Wheels - többféle

Mattel
887961380033
1 099 HUF
Szántsd fel Hot Wheels pályádat a legvadabb olasz bikákkal! Szerezd meg a kedvencedet, vagy a teljes sorozatot a Hot Wheels Lamborghini sorozatából! Hot Wheels Lamborghini kisautó kb. 6,5 cm-es méretben a Mattel-től! Nyolcféle kivitelben kapható!
Elérhető
Hot Wheels

Honda kisautó - Hot Wheels - többféle

Mattel
887961545180
1 099 HUF
Ha minden vágyad, hogy egy menő Hondával hasítsd az aszfaltot, akkor válaszd ki gyorsan a kedvencedet! Hot Wheels Honda kisautó kb. 6,5 cm-es méretben a Mattel-től! Nyolcféle kivitelben kapható!
 2
Elérhető
Hot Wheels

Cobra Crush játékszett - Hot Wheels City

Mattel
887961585919
12 499 HUF
Hot Wheels City csupa izgalom! Egy óriás kobra szállta meg Hot Wheels Cityt és vakmerő kocsikat csócsál! Mentsd meg a felelőtle, egyenesen a kobra szájába ugrató járgányt! Ugrass a kígyó fejére, gurulj végig pikkelyes hátán! Ő összeomlik, és elengedi a másik kocsit is! A játékszett a többi Hot Wheels készlettel is összeépíthető!
 2
Elérhető
8 599 HUF
Hot Wheels City csupa izgalom! Óvatosan menj a parkba, mert valami bujkál az egyik fán! Van merszed kísérteni a szerencsét és kijátszani az óriáspókot! Akkor tedd a pókhálós indítóba a leggyorsabb kisautódat és versenyezz a gravitációval! Ha nem vagy elég gyors, járgányod lombtálon végzi a pók előtt! A játékszett a többi Hot Wheels készlettel is...
 2
Elérhető
Hot Wheels

Benzinkút játékszett - Hot Wheels City

Mattel
887961625585
5 599 HUF
Hot Wheels City csupa izgalom! Indulj kalandra pont onnan, ahonnan minden kocsi - a benzinkútról! Húzd fel a kilövőt, figyeld, ahogy megtelik a tank és a harmadik húzásra kilő a kisautó! Az emeletről pöccintéssel indíthatsz el a rámpán egy másik járgányt! A játékszett a többi Hot Wheels készlettel is összeépíthető!
 2
Elérhető
Hot Wheels

Erőmű játékszett - Hot Wheels City

Mattel
887961625608
5 599 HUF
Hot Wheels City csupa izgalom! Száguldj el a városi erőmű mellett és leplezd le a gonosz óriásmajmot! Száguld el keresztbe és hosszába az erőmű kapuja előtt, míg a falak szét nem nyilnak, az oszlopok ki nem dőlnek és elő nem bújik a majom! A játékszett a többi Hot Wheels készlettel is összeépíthető!
 2
Elérhető
Hot Wheels

Tűzoltóállomás játékszett - Hot Wheels City

Mattel
887961625615
5 599 HUF
Hot Wheels City csupa izgalom! Húzd fel a tűzoltóállomás aranyozott díszét, hogy a vagány tűzoltóautó bevetésre készen álljon! A járgány gombnyomásra akcióba lép és lepörög a rúdon! Hajts át a kapukon és szólaltasd meg a harangot! A játékszett a többi Hot Wheels készlettel is összeépíthető!
1-15 / 91 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!