Fisher Price

A Fisher- Price játékokat kifejezetten a legkisebb korosztálynak ajánljuk! Tanuló asztalkák, rágóka, csörgő és még sok hasznos dolog! Kiváló minőségű bébijátékok, már újszülött kortól!

 2
  • Új
Elérhető
10 999 HUF
Ez a szuper mágneses rajztábla nem más, mint a Fisher-Price újdonsága; a Doodle Pro. A külcsín hasonlít egy modern táblagépre így a kicsiknek még inkább megkedvelhető. A mágneses toll mellett, különböző formák segítségével lehet egyszerűen "nyomdázni" a vászonra. Ha kész a nagy mű vagy csak elrontottál valamit, húzd csak el a csúszkát és máris újra...
 2
  • Új
Elérhető
Fisher Price

Varázslatos hegy - Fisher Price

887961684735
6 699 HUF
Ez a hegy rengeteg varázslatot rejt! Csak dobd bele a csörgő macit vagy nyomd le a ajtaja mellett lévő kis figurát és máris hallhatod a különféle hangokat, valamint a vidám dallamokat! Ráadásul teljesen szétszedhető és össze is rakható! Varázslatos hegy maci figurával, hanggal és fénnyel, kb. 15 x 22 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
  • Új
Elérhető
2 799 HUF
Röppenj a magasba ezzel a szuper repcsivel! Csak ültesd bele az egérkét, nyomd le és a propeller máris forogni kezd! Csörgő-zörgő kék repülőgép egér figurával, kb. 12,5 x 8 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
  • Új
Elérhető
2 799 HUF
A babát csupa móka várja ezzel a cuki munkagéppel! Csak bele kell tenni a kutyus figurát, majd lenyomni és máris emelgeti a kanalat! Csörgő-zörgő sárga munkagép kutya figurával, kb. 1,5 x 8 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
  • Új
Elérhető
2 799 HUF
A kicsik kedvence lesz ez az aranyos teherautó! Csak bele kell tenni a cica figurát, azt lenyomni és az autó máris becsukja a szemét! Csörgő-zörgő piros teherautó cica figurával, kb. 10,5 x 8 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Fisher Price

Guruló víziló - Fisher Price

887961633597
3 699 HUF
Ezzel a tündéri vízilóval nem csak gyermekünk készségeit fejleszthetjük, de egy nagyszerű barátot is szerezhetünk neki, melyet kedvére tologathat és csavargathat! Guruló víziló mozgatható fejjel, kb. 13 x 12 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Fisher Price

Guruló elefánt - Fisher Price

887961633603
3 699 HUF
Igazán vidám lesz a játék ezzel az aranyos elefánttal, melyet a kicsi nem csak tologathat, de az ormányát is kedvére csavargathatja! Ráadásul kiváló készségfejlesztő! Guruló elefánt mozgatható ormánnyal, kb. 13 x 9 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Fisher Price

Guruló oroszlán - Fisher Price

887961601022
3 699 HUF
Ez a kis oroszlán már alig várja, hogy a kicsivel játszhasson! A hasán lévő golyó segítségével könnyedén gurítható, a fejét pedig a baba kedvére csavargathatja! Guruló oroszlán mozgatható fejjel, kb. 13 x 12 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
3 699 HUF
Ez a kedves, vidám zebra, le fogja kötni kisbabádat! Tapadókorongos kialakításának köszönhetően sima felületre rögzítve nem mozdul el, az apróság húzhatja, tépheti kedvére! csörgők, gyűrűk, rágóka van a kis zebrára szerelve! Tapadókorongos foglalkoztató zebra kb. 19 x 16 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Fisher Price

Altató-zenélő zsiráf - Fisher Price

887961504750
4 599 HUF
Pihizzetek egyet, vagy induljatok útnak a Fisher Price Altató-zenélő zsiráfjával! A barátságos fehér zsiráf már megjelenésével nyugalmat áraszt, de ha megszólal, kicsid meg fog nyugodni, el fog szundítani! Tegyétek a kiságy mellé, vagy akasszátok a babakocsira! A zsiráfból kb. 20 percen keresztül nyugtató zene, természeti zajok és rózsaszín zaj szól,...
 2
Elérhető
4 799 HUF
Hol az oroszlán? Hát itt! A gyermekünk könnyedén előcsalhatja a dobozból, ha megpörgeti az elől lévő figurákkal, formákkal és számokkal díszített piros hengert. Eközben a dobozból nem csak az állat bukkan elő, hanem kellemes zene csendül fel, ahogy forog a görgő.Színe hívogató, apróságunk számára könnyen megfogható és barátságos biztonságos játék ez, ami...
 2
Elérhető
Fisher Price

1-2-3 Mássz előre Majom - Fisher-Price

887961522082
6 999 HUF
Ez a mókás kis maki, a babákat arra ösztönzi, hogy örömmel induljanak neki felfedezni a nagyvilágot. Többféle módon is képes a pólyásokat a kúszó mozgás elsajátításában segíteni. Minél érdekesebb és szórakoztatóbb egy játék, annál inkább elakarják majd érni. Nos, ez a majom képes énekelni, világítani és a rajta lévő tükrön egyensúlyozva gurulni. A...
 2
Elérhető
Fisher Price

Mosolygós békás bili - Fisher-Price

887961240313
6 399 HUF
Mi sem lehetne vonzóbb egy kis gyermek számára, mint hogy egy nevető béka lesz a pajtása a kalandban, mikor megszokja, hogy ő már bizony bilibe pisil. Remek minőségű műanyagból készült, amelyet könnyű tisztán tartani. Öröm ez a szülők számára is.
 2
Elérhető
4 299 HUF
Gyerkőcünk épp most tanulja, hogyan tudja használni a kezecskéjét és az ujjait? Akkor pont neki találták ki ezeket a színes és nagy méretű építőkockákat. Könnyedén meg tudja őket fogni és egy kis gyakorlás után egymásba is tudja már illeszteni. Éljen! Kezdődjön az állatok, hajók vagy akár házak építése!
 2
Elérhető
6 999 HUF
Ez a mókás kis szörnyecske, könnyen magával ragadja a babák figyelmét, így ösztönözve őket arra, hogy ha anyu húzza akkor ők kövessék, és megpróbálják elkapni. Vidám orcája körbe-körbe forog és fel-le emelkedik, ahogy a kerekein halad.A játék könnyedén és örömtelien segíthet gyermekünknek a vele való szórakozás során, hogy nyitottabb legyen a külvilágra,...
1-15 / 188 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!