Fisher Price

A Fisher- Price játékokat kifejezetten a legkisebb korosztálynak ajánljuk! Tanuló asztalkák, rágóka, csörgő és még sok hasznos dolog! Kiváló minőségű bébijátékok, már újszülött kortól!

 2
Elérhető
3 699 HUF
Ez a kedves, vidám zebra, le fogja kötni kisbabádat! Tapadókorongos kialakításának köszönhetően sima felületre rögzítve nem mozdul el, az apróság húzhatja, tépheti kedvére! csörgők, gyűrűk, rágóka van a kis zebrára szerelve! Tapadókorongos foglalkoztató zebra kb. 19 x 16 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
 2
Elérhető
Fisher Price

Altató-zenélő zsiráf - Fisher Price

887961504750
4 599 HUF
Pihizzetek egyet, vagy induljatok útnak a Fisher Price Altató-zenélő zsiráfjával! A barátságos fehér zsiráf már megjelenésével nyugalmat áraszt, de ha megszólal, kicsid meg fog nyugodni, el fog szundítani! Tegyétek a kiságy mellé, vagy akasszátok a babakocsira! A zsiráfból kb. 20 percen keresztül nyugtató zene, természeti zajok és rózsaszín zaj szól,...
 2
Elérhető
5 199 HUF
Hol az oroszlán? Hát itt! A gyermekünk könnyedén előcsalhatja a dobozból, ha megpörgeti az elől lévő figurákkal, formákkal és számokkal díszített piros hengert. Eközben a dobozból nem csak az állat bukkan elő, hanem kellemes zene csendül fel, ahogy forog a görgő.Színe hívogató, apróságunk számára könnyen megfogható és barátságos biztonságos játék ez, ami...
 2
Elérhető
Fisher Price

1-2-3 Mássz előre Majom - Fisher-Price

887961522082
6 999 HUF
Ez a mókás kis maki, a babákat arra ösztönzi, hogy örömmel induljanak neki felfedezni a nagyvilágot. Többféle módon is képes a pólyásokat a kúszó mozgás elsajátításában segíteni. Minél érdekesebb és szórakoztatóbb egy játék, annál inkább elakarják majd érni. Nos, ez a majom képes énekelni, világítani és a rajta lévő tükrön egyensúlyozva gurulni. A...
 2
Elérhető
Fisher Price

Mosolygós békás bili - Fisher-Price

887961240313
6 399 HUF
Mi sem lehetne vonzóbb egy kis gyermek számára, mint hogy egy nevető béka lesz a pajtása a kalandban, mikor megszokja, hogy ő már bizony bilibe pisil. Remek minőségű műanyagból készült, amelyet könnyű tisztán tartani. Öröm ez a szülők számára is.
 2
Elérhető
4 299 HUF
Gyerkőcünk épp most tanulja, hogyan tudja használni a kezecskéjét és az ujjait? Akkor pont neki találták ki ezeket a színes és nagy méretű építőkockákat. Könnyedén meg tudja őket fogni és egy kis gyakorlás után egymásba is tudja már illeszteni. Éljen! Kezdődjön az állatok, hajók vagy akár házak építése!
 2
Elérhető
6 999 HUF
Ez a mókás kis szörnyecske, könnyen magával ragadja a babák figyelmét, így ösztönözve őket arra, hogy ha anyu húzza akkor ők kövessék, és megpróbálják elkapni. Vidám orcája körbe-körbe forog és fel-le emelkedik, ahogy a kerekein halad.A játék könnyedén és örömtelien segíthet gyermekünknek a vele való szórakozás során, hogy nyitottabb legyen a külvilágra,...
 2
Elérhető
6 299 HUF
A gyerekek fejlődnek, a képzeletük határai lassan kinövik az aranyos gyermekded kockákat, s belépnek az építőkockák egy komolyabb, az eredeti építőelemeket idéző darabjainak világába. Lepd meg ezzel a 60 db-os készlettel a lurkót, hogy továbbra is megmaradjon érdeklődése a építkezés iránt és játék közben fejlődjön az önkifejezése, a képzelte és a...
 2
Elérhető
Fisher Price

Kutyus interaktív plüss - Fisher Price

887961613698
11 599 HUF
Ez a kutyus milyen puha! Miközben a baba felfedezi Kutyus testrészeit, 100-nál is több szót tanul meg (például a színeket)! A tanulás igen szórakoztató ezzel a pihe-puha jóbaráttal!
 2
Elérhető
11 599 HUF
Kutyushugi milyen puha! Miközben a baba felfedezi Kutyushugi testrészeit, 100-nál is több szót tanul meg (például a színeket)! A tanulás igen szórakoztató ezzel a pihe-puha jóbaráttal!
 2
Elérhető
Strandcikkek

Barátságos elefánt - úszókarika

4008332162041
1 699 HUF
A barátságos elefánt gondoskodó hosszú ormányával vigyázza a kisgyerekek épségét, hogy azok gondtalanul élvezhessék a medencékben a vizet. Az ő önfeledt szórakozásuk, a szülőknek is nyugodt perceket biztosítanak. 
Elérhető
Strandcikkek

Fisher-Price karúszó 1-6 éves korig

4008332162065
1 699 HUF
Gyermeked most ismerkedik a víz adta örömökkel? Legyen ez egy vidám emlék számára, ezekkel a biztonságot nyújtó karúszókkal. Egytől hat éves korig bátran használhatják, míg el nem sajátítják, hogy kell fenn maradni a víz tetején.
 2
Elérhető
Strandcikkek

Vidám oroszlános úszókarika

4008332162119
1 699 HUF
Nincs is jobb mint, mikor egy Oroszlán vigyázz rád, miközben élvezed a vizet a strandon. Ezzel a vidám oroszlános úszókarikával biztonságban élvezheti a gyermek a vízpart adta lehetőségeket, és a szülő is nyugodtan hátradőlhet a napágyon.
 2
Elérhető
Bébi játékok

Tanuló kulcsok - Fisher Price

887961608489
4 499 HUF
Ez a kulcscsomó megnyitja elötted a színek, számok és formák világát! Kutyus három nagy, színes kulcsot hoz magával és sok-sok mondókát és feladatot! Énekelj együtt vele, miközben tanulsz is! A házacskás és a hajós kulcs rágókának sem utolsó, a kocsikulcs gumielemeit pedig pörgetheted is!
 2
Elérhető
Fisher Price

Tanuló zenelejátszó - Fisher Price

887961616729
4 499 HUF
Kutyus partihangulatban van és ezt rád is átragaszthatja! Csak nyomd meg a három gomb valamelyikét a Tanuló zenelejátszón és énekelj együtt vele! A vidám mondókák, dalocskák játszva tanítanak meg a betűk és számok világára, megismertetik veled a színeket és a formákat! A zene közben kutyus fülhallgatói villognak is!
1-15 / 173 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!