Fisher Price

A Fisher- Price játékokat kifejezetten a legkisebb korosztálynak ajánljuk! Tanuló asztalkák, rágóka, csörgő és még sok hasznos dolog! Kiváló minőségű bébijátékok, már újszülött kortól!

Vidám felhős ügyességi... Vidám felhős ügyességi... 2
Elérhető
4 599 HUF
Felhő Feri és Napocska Nándi már nagyon várják, hogy a csemetédet szórakoztassák! A kicsi játszva fejlesztheti a szem kéz koordinációját, ahogy nevetve végig ügyeskedi a kis formákat a szivárványon. Vidám felhős ügyességi játék a Fisher Price-tól!
Kettő az egyben... Kettő az egyben... 2
Elérhető
10 499 HUF
Ez a színes állatos játszószőnyeg rengeteg örömteli pillanatot fog szerezni babádnak! A szőnyegben élő Oroszlán Oszkár, Krokodil Kázmér és Majom Márton már alig várja, hogy csemetéddel játszhasson! A fel és le hajtható ívre különféle játékokat akaszthatsz melyek segítik a szem kéz koordináció fejlődését! 
Layla figura fésűvel -... Layla figura fésűvel -... 2
Elérhető
5 999 HUF
Layla csodálatosan kidolgozott, mese hű figurája, most csak rád vár, a Shimmer és Shine mesesorozatból. Gyönyörű, ezüstös kék hajfürtjeit a csomagban lévő arany, csillag mintás fésűével rendezgetheted, alakíthatod kedved szerint. Töltsétek együtt az egész napot és ne csak a tv előtt találkozzatok.
Shimmer figura fésűvel -... Shimmer figura fésűvel -... 2
Elérhető
5 999 HUF
Shimmer csodálatosan kidolgozott, mese hű figurája, most csak rád vár. Gyönyörű, rózsaszín hajfürtjeit a csomagban lévő kék, maki mintás fésűével rendezgetheted, alakíthatod kedved szerint. Töltsétek együtt az egész napot és ne csak a tv előtt találkozzatok.
Minu figura szárnyakkal és... Minu figura szárnyakkal és... 2
Elérhető
Ismerd meg a valóságban is Minu-t, a virág koboldot. Varázslatos, rózsaszín szárnyain szinte bárhová eljut, amit te is könnyen felpattinthatsz a derekára. A szivárvány alakú hajfésűjével pedig ápolhatod a rózsaszín hajzuhatagát. Szerezd meg a többi Shimmer és Shine figurát, hogy a valóságban is átéljétek együtt a mesebeli kalandokat.
Shine figura fésűvel -... Shine figura fésűvel -... 2
Elérhető
5 999 HUF
Legyen tiéd Shine varázslatos figurája a dzsinn testvétek közül. A 17 cm-es, mese hű figura végtagjai mozgathatóak, fésülhető a haja és valódi textil nadrág van rajta. A dobozban lévő hajtűn kedvenc állatkájának arca látható. Játszd el Shine-nal együtt a Tv-ben látott kalandokat!
Doodle Pro mágneses... Doodle Pro mágneses... 2
Elérhető
10 999 HUF
Ez a szuper mágneses rajztábla nem más, mint a Fisher-Price újdonsága; a Doodle Pro. A külcsín hasonlít egy modern táblagépre így a kicsiknek még inkább megkedvelhető. A mágneses toll mellett, különböző formák segítségével lehet egyszerűen "nyomdázni" a vászonra. Ha kész a nagy mű vagy csak elrontottál valamit, húzd csak el a csúszkát és máris újra...
Varázslatos hegy - Fisher... Varázslatos hegy - Fisher... 2
Elérhető
Fisher Price

Varázslatos hegy - Fisher Price

887961684735
6 699 HUF
Ez a hegy rengeteg varázslatot rejt! Csak dobd bele a csörgő macit vagy nyomd le a ajtaja mellett lévő kis figurát és máris hallhatod a különféle hangokat, valamint a vidám dallamokat! Ráadásul teljesen szétszedhető és össze is rakható! Varázslatos hegy maci figurával, hanggal és fénnyel, kb. 15 x 22 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Csörgő-zörgő járművek - kék... Csörgő-zörgő járművek - kék... 2
Elérhető
Röppenj a magasba ezzel a szuper repcsivel! Csak ültesd bele az egérkét, nyomd le és a propeller máris forogni kezd! Csörgő-zörgő kék repülőgép egér figurával, kb. 12,5 x 8 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Csörgő-zörgő járművek -... Csörgő-zörgő járművek -... 2
Elérhető
A babát csupa móka várja ezzel a cuki munkagéppel! Csak bele kell tenni a kutyus figurát, majd lenyomni és máris emelgeti a kanalat! Csörgő-zörgő sárga munkagép kutya figurával, kb. 1,5 x 8 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
Csörgő-zörgő járművek -... Csörgő-zörgő járművek -... 2
Elérhető
A kicsik kedvence lesz ez az aranyos teherautó! Csak bele kell tenni a cica figurát, azt lenyomni és az autó máris becsukja a szemét! Csörgő-zörgő piros teherautó cica figurával, kb. 10,5 x 8 cm-es méretben a Fisher Price-tól!
1-12 / 114 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!