Üvegfestékek

Üvegfestékek, matricafestékek és kontúrok, metál, csillogó, világító, neon stb. színekben, valamint ezek kellékeit találod ebben a kategóriában!

Üvegfestő készlet -... Üvegfestő készlet -... 2
Elérhető
2 899 HUF
Még problémáid akadnak az egyenes vonalakkal vagy az egyszerűbb ábrákkal, de imádsz színezni? Akkor ezt az üvegfestő készletet, pont neked találták ki. A benne lévő 3 lapnyi matricán, már előre elkészített mintákat találsz. Neked csak ki kell ezeket színezned. A hatféle üvegfestő toll, szintén a csomag részét képezi. Úgyhogy, nincs más hátra, mint...
Hercegnős napfényfogó... Hercegnős napfényfogó... 2
Elérhető
990 HUF
Nem állhat meg a üvegfestészet csak úgy, ha elfogytak a kidíszíthető napfényfogók. És nem is fog, itt van ez a hercegnős kiegészítő, amely újabb 6 db festhető mintát tartalmaz: egy Piroskát, egy Aranyhajt, egy Sellőt, egy Hófehérkét, egy Tündért és egy Csipkerózsikát. Éld ki a kreativitásod és fesd ki őket!
Állatos napfényfogó minták... Állatos napfényfogó minták... 2
Elérhető
990 HUF
Nem állhat meg a üvegfestészet csak úgy, ha elfogytak a kidíszíthető napfényfogók. És nem is fog, itt van ez az állatos kiegészítő, amely újabb 6 db festhető mintát tartalmaz: egy delfint, egy elefántot, egy kacsát, egy majmot, egy zsiráfot és két koalát. Éld ki a kreativitásod és fesd ki őket!
Járműves üvegfestőkészlet 6... Járműves üvegfestőkészlet 6... 2
Elérhető
2 599 HUF
Kapd el a nap fényét ezekkel a kifesthető mintákkal. Töltsd ki a készletben lévő színekkel, kedved szerint a járműveket és függeszd ki őket a táskádra, az ablakodba vagy a kulcsodra.
Állatos üvegfestőkészlet 6... Állatos üvegfestőkészlet 6... 2
Elérhető
2 599 HUF
Kapd el a nap fényét ezekkel a kifesthető mintákkal. Töltsd ki a készletben lévő színekkel, kedved szerint az állatokat és függeszd ki őket a táskádra, az ablakodba vagy a kulcsodra.
Üvegfesték készlet - hercegnős Üvegfesték készlet - hercegnős 2
Elérhető
Üvegfestékek

Üvegfesték készlet - hercegnős

8802946508907
2 599 HUF
Díszítsd csodás matricákkal az ablakodat, melyet ezentúl mindenki meg fog bámulni! Rajzold meg a hercegnős mintákat a sablonok és az üvegfestékek segítségével és már mehetnek is a csodás képek az ablakra! Üvegfesték készlet 6 féle sablonnal, 6 tubus üvegfestékkel, hercegnős témával!
Amos nagy üvegfesték készlet matricákkal
Elérhető
Üvegfestékek

Amos nagy üvegfesték készlet matricákkal

8802946501038
2 890 HUF
Ablakra, pohárra, üvegre, tükörre is ragaszthatod az ebből a készletből készített ablakdíszeket! Az Amos sablonmatricáival szép, nagyon egyszerűen elkészíthető figurákat alkothatsz! A kontúrt a matrica adja, neked csak kedved szerint ki kell töltened a 6 darab festékkel!
Nagy dekor szett 1. Nagy dekor szett 1. 2
Elérhető
Üvegfestékek

Nagy dekor szett 1.

8802946500536
4 999 HUF
Fess gyönyörű mintákat és képeket az ablakodra, poharadra vagy a tükrödre! Ebben a nagy készletben 11 féle szín és rengeteg sablon közül válogathatsz, vagy találj ki saját mintákat!
Kis dekor szett 2.
Elérhető
Üvegfestékek

Kis dekor szett 2.

8802946500260
2 490 HUF
Fess aranyos cirkuszos és állatos mintákat és képeket az ablakodra, poharadra vagy a tükrödre! Ebben a közepes készletben 6 féle szín és rengeteg sablon közül válogathatsz, vagy találj ki saját mintákat!
Dekorációs szett II.
Elérhető
Üvegfestékek

Dekorációs szett II.

8802946009374
2 690 HUF
Fesd ki a vidám, aranyos sablonokat és akaszd ki a szobádban! A maradék festékből pedig készíts ablakmatricákat! Ebben az üvegfesték szettben találsz 6 féle vidám színt és 6 darab aranyos sablont is!
Dekorációs szett III. -... Dekorációs szett III. -... 2
Elérhető
Üvegfestékek

Dekorációs szett III. - több féle

8802946009398
2 390 HUF
Fesd ki a vidám, aranyos baglyos és repülős, vagy cicás és halas sablonokat és akaszd ki a szobádban vagy rakd rá a kulcsodra! A maradék festékből pedig készíts ablakmatricákat! Ebben az üvegfesték szettben találsz 6 féle vidám színt és 3 darab aranyos sablont is! 2 féle kivitel közül választhatsz!
Dekorációs szett IV.
Elérhető
Üvegfestékek

Dekorációs szett IV.

8802946009411
2 499 HUF
Fesd ki a vidám, aranyos sablonokat és akaszd ki a szobádban vagy rakd rá a kulcsodra! A maradék festékből pedig készíts ablakmatricákat! Ebben az üvegfesték szettben találsz 6 féle vidám színt és 2 darab nagy sablont is, amelyet kulcstartóként használhatsz!
1-12 / 31 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!