Üvegfestékek

Üvegfestékek, matricafestékek és kontúrok, metál, csillogó, világító, neon stb. színekben, valamint ezek kellékeit találod ebben a kategóriában!

 2
Elérhető
2 899 HUF
Még problémáid akadnak az egyenes vonalakkal vagy az egyszerűbb ábrákkal, de imádsz színezni? Akkor ezt az üvegfestő készletet, pont neked találták ki. A benne lévő 3 lapnyi matricán, már előre elkészített mintákat találsz. Neked csak ki kell ezeket színezned. A hatféle üvegfestő toll, szintén a csomag részét képezi. Úgyhogy, nincs más hátra, mint...
 2
Elérhető
990 HUF
Nem állhat meg a üvegfestészet csak úgy, ha elfogytak a kidíszíthető napfényfogók. És nem is fog, itt van ez a karácsonyi kiegészítő, amely újabb 6 db festhető mintát tartalmaz: egy karácsonyfát, egy adventi koszorút, egy ajándékcsomagot, egy Télapót, egy házikót és egy angyalkát. Éld ki a kreativitásod és fesd ki őket!
 2
Elérhető
990 HUF
Nem állhat meg a üvegfestészet csak úgy, ha elfogytak a kidíszíthető napfényfogók. És nem is fog, itt van ez a hercegnős kiegészítő, amely újabb 6 db festhető mintát tartalmaz: egy Piroskát, egy Aranyhajt, egy Sellőt, egy Hófehérkét, egy Tündért és egy Csipkerózsikát. Éld ki a kreativitásod és fesd ki őket!
 2
Elérhető
990 HUF
Nem állhat meg a üvegfestészet csak úgy, ha elfogytak a kidíszíthető napfényfogók. És nem is fog, itt van ez az állatos kiegészítő, amely újabb 6 db festhető mintát tartalmaz: egy delfint, egy elefántot, egy kacsát, egy majmot, egy zsiráfot és két koalát. Éld ki a kreativitásod és fesd ki őket!
 2
Elérhető
2 599 HUF
Kapd el a nap fényét ezekkel a kifesthető mintákkal. Töltsd ki a készletben lévő színekkel, kedved szerint a járműveket és függeszd ki őket a táskádra, az ablakodba vagy a kulcsodra.
 2
Elérhető
2 599 HUF
Kapd el a nap fényét ezekkel a kifesthető mintákkal. Töltsd ki a készletben lévő színekkel, kedved szerint az állatokat és függeszd ki őket a táskádra, az ablakodba vagy a kulcsodra.
Amos karácsonyi üvegfesték készlet sablonokkal Amos karácsonyi üvegfesték készlet sablonokkal 2
Elérhető
4 190 HUF
Készíts ablak- és karácsonyfadíszeket! Az Amos sablonjaival és üvegfestékjeivel szép, egyszerűen elkészíthető figurákat és díszeket alkothatsz! A kontúrt az aranyozott sablon adja, neked csak egyenletesen ki kell töltened a 10 színű festékkel!
Üvegfesték készlet - hercegnős Üvegfesték készlet - hercegnős 2
Elérhető
Üvegfestékek

Üvegfesték készlet - hercegnős

8802946508907
2 599 HUF
Díszítsd csodás matricákkal az ablakodat, melyet ezentúl mindenki meg fog bámulni! Rajzold meg a hercegnős mintákat a sablonok és az üvegfestékek segítségével és már mehetnek is a csodás képek az ablakra! Üvegfesték készlet 6 féle sablonnal, 6 tubus üvegfestékkel, hercegnős témával!
Amos nagy üvegfesték készlet matricákkal
Elérhető
Üvegfestékek

Amos nagy üvegfesték készlet matricákkal

8802946501038
2 890 HUF
Ablakra, pohárra, üvegre, tükörre is ragaszthatod az ebből a készletből készített ablakdíszeket! Az Amos sablonmatricáival szép, nagyon egyszerűen elkészíthető figurákat alkothatsz! A kontúrt a matrica adja, neked csak kedved szerint ki kell töltened a 6 darab festékkel!
 2
Elérhető
Üvegfestékek

Dekorációs üvegfesték készlet

8802946500376
4 290 HUF
Fess gyönyörű mintákat és képeket az ablakodra, poharadra vagy a tükrödre! Ebben a dekorációs készletben 10 féle szín és rengeteg sablon közül válogathatsz, vagy találj ki saját mintákat!
Elérhető
Üvegfestékek

Üvegfesték - Világosbarna

8802946008674
690 HUF
Pont most fogyott el a barna festék, amikor épp szükséged lenne rá? Ez ne tartson vissza az alkotástól, hiszen külön is hozzá tudsz jutni ehhez a különleges világobarna színű festékhez!
Elérhető
Üvegfestékek

Üvegfesték - Sötétzöld

8802946008650
690 HUF
Pont most fogyott el a zöld festék, amikor épp szükséged lenne rá? Ez ne tartson vissza az alkotástól, hiszen külön is hozzá tudsz jutni ehhez a különleges sötétzöld színű festékhez!
Elérhető
Üvegfestékek

Üvegfesték - Világoszöld

8802946008643
690 HUF
Pont most fogyott el a zöld festék, amikor épp szükséged lenne rá? Ez ne tartson vissza az alkotástól, hiszen külön is hozzá tudsz jutni ehhez a különleges világoszöld színű festékhez!
Elérhető
Üvegfestékek

Üvegfesték - Kobaltkék

8802946008667
690 HUF
Pont most fogyott el a kék festék, amikor épp szükséged lenne rá? Ez ne tartson vissza az alkotástól, hiszen külön is hozzá tudsz jutni ehhez a különleges kobaltkék színű festékhez!
Elérhető
Üvegfestékek

Üvegfesték - Ibolya

8802946008636
690 HUF
Pont most fogyott el a lila festék, amikor épp szükséged lenne rá? Ez ne tartson vissza az alkotástól, hiszen külön is hozzá tudsz jutni ehhez a különleges ibolya színű festékhez!
1-15 / 36 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!