Dickie járgányok

Rendőr és mentőautók, munkagépek kamion és vonat szettek közül válogathatsz ebben a kategóriában, lendkerekes és távirányítós kivitelben, kiváló minőségben a Dickie Toys-tól!

Robi a fúrógép és Autómentő... Robi a fúrógép és Autómentő... 2
Elérhető
Néha még egy olyan okos fúrógépnek is mint Robi szüksége lehet segítségre, főleg ha gyorsan kell eljutnia valahová. Ekkor jön Benő és megmenti a napot! Robi csak felpattan az autómentő utánfutójára és már indulhatnak is oda ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Csatlakozz hozzájuk és tedd biztonságossá az utakat!
Szili a kukásautó... Szili a kukásautó... 2
Elérhető
Szili, a szerény, de mindig serény, kék szemetesautó, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak, hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a sárgán villogó lámpás, szemüveges Szilivel.
Harry a versenyautó... Harry a versenyautó... 2
Elérhető
Harry, a menő és mindig vagány, fekete versenyautó, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a pirosan villogó, lángmintás Harry-vel.
Földi a markológép... Földi a markológép... 2
Elérhető
Földi, az erős és kitartó, sárga markoló, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a sárgán villogó, lánctalpas Földivel.
Pali a rendőrautó... Pali a rendőrautó... 2
Elérhető
Pali a bátor, segítőkész rendőrautó, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a kéken szirénázó, elszánt Pállal.
Tilly mozdony mesefigura -... Tilly mozdony mesefigura -... 2
Elérhető
Tilly az aranyos, piros vonat, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a világító orrú, mókás mozdonnyal.
Wolksvagen szörfös busz -... Wolksvagen szörfös busz -... 2
Elérhető
Fiúknak

Wolksvagen szörfös busz - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333043154
10 399 HUF
Kapcsolj ki lazíts le és irány szörfözni! Nincs olyan autó ami jobban passzol a szörfös életmódhoz mint a Wolksvagen Type 2 T2-es modellje! A Dickie Toys most elhozta neked az ikonikus kisbusz kicsinyített mását. Szerezd meg és éld át a szabadságot!
Narancssárga szemetes autó... Narancssárga szemetes autó... 2
Elérhető
7 499 HUF
Vedd fel a harcot a szemét ellen ami el akarja lepni városod! Pattanj be narancssárga autódba és kezdd el begyűjteni a kukák tartalmát! Vidd ki a szemetet a lakóövezeten kívül! Narancssárga szemetes autó hang és fény hatásokkal a Dickie Toys-tól!
Ford F150 Raptor - Hanggal... Ford F150 Raptor - Hanggal... 2
Elérhető
Dickie járgányok

Ford F150 Raptor - Hanggal és fénnyel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333051197
10 499 HUF
Az esőerdőn át vezet az utad vagy valami hasonlóan nehéz terepen? Pattanj be új ford F150 es terepjáródba, ennek a verdának nincs akadály, se sár, se eső de még egy kidőlt fa sem állhatja útját! Indulj kalandra a Ford F150 Raptor kicsinyített másával a Dickie Toys-tól!
Mentőhelikopter - hanggal... Mentőhelikopter - hanggal... 2
Elérhető
6 999 HUF
A hegyekben megsérült egy síelő. Riadó riadó készítsd a helikoptert és induljatok megmenteni! Szupergyors helikoptereddel pillanatok alatt ott lehettek a baleset helyszínén a csörlővel leereszthető a hordággyal a legkisebb helyekről is kihozhatod a sérültet! Mentsd meg és te leszel a nap hőse! Mentőhelikopter hang és fényeffektekkel a Dickie Toystól!
1-12 / 94 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!