Dickie járgányok

Rendőr és mentőautók, munkagépek kamion és vonat szettek közül válogathatsz ebben a kategóriában, lendkerekes és távirányítós kivitelben, kiváló minőségben a Dickie Toys-tól!

Mentőhelikopter - 15 cm -...
Elérhető
Dickie járgányok

Mentőhelikopter - 15 cm - hang és fényeffekttel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333036651
3 699 HUF
Minden játékvárosba kell egy mentőhelikopter és hozzá egy sofőr, aki most akár te is lehetsz. Kapcsold be a szirénákat és a fényeket egy gombnyomással és vágj keresztül a fellegeken, ha a helyzet úgy kívánja. Közel, 15 cm hosszú mentőhelikopter a Dicketoys-tól.
Pick-up jármű hanggal és...
Elérhető
Dickie járgányok

Pick-up jármű hanggal és fénnyel - Dickie Toys - kétféle

Dickie Toys
4006333050886
3 399 HUF
Ennek a szuper pick-up járgánynak nincs akadály! Csak húzd hátra, nyomd le, engedd el és már száguld is, miközben különféle hangokat ad ki és életre kel a villogója! Pick-up jármű hanggal és fénnyel, fémből készítve, műanyag részekkel, hátrahúzós kivitelben, kb. 13 cm-es méretben a Dickie Toys-tól! Kétféle színben kapható!
Motorizált Mentőautó  -...
Elérhető
Dickie járgányok

Motorizált Mentőautó - hang és fényeffekttel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333043734
12 999 HUF
Légy az első a baleset helyszínén pattanj a be a mentőautódba szirénát fel és száguldj! Az autó tetején található gombot megnyomva kigyulladnak a szirénák és elindulnak a motorizált hátsó kerekek! A hátsó ajtók nyithatók és a beltérbe befér a hordágy! Motorizált Mentőautó hang és fény effektekkel a Dickie Toystól!
Autószállító kamion -... Autószállító kamion -... 2
Elérhető
Fiúknak

Autószállító kamion - Dickie Toys - Kétféle

Dickie Toys
4006333050862
3 099 HUF
Városodnak új kocsikra van szüksége? Nincs elegendő sofőröd? Semmi baj! Itt a megoldás csak szállítsd autóidat kamionon! Piros és két színben kapaható autószállító kamion hat autónak elegendő férőhellyel a Dickie Toystól! 
Kukásautó - Hang és fény...
Elérhető
Dickie járgányok

Kukásautó - Hang és fény effektel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333025815
12 699 HUF
Pattanj be ebbe a nagyszerű kukásautóba, járd a várost és tisztítsd meg a várost a szeméttől! Az autó konténerének oldalán van egy kuka emelő mely megkönnyíti a dolgodat ha szemetes ürítésről van szó! A konténer nyitható és dönthető az autó pedig hang és fény kiadására képes. Hangos villogó szemétszállító autó a Dickie Toys-tól!
Mentőautó - 15 cm - hang és...
Elérhető
Dickie járgányok

Mentőautó - 15 cm - hang és fényeffekttel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333036606
3 699 HUF
Minden játékvárosba kell egy mentőautó és hozzá egy sofőr, aki most akár te is lehetsz. Kapcsold be a szirénákat és a fényeket egy gombnyomással és vágj keresztül az előtted szétnyíló kocsisoron, ha a helyzet úgy kívánja. Közel, 15 cm hosszú mentőkocsi a Dicketoys-tól.
Scania Város csapatának... Scania Város csapatának... 2
Elérhető
3 499 HUF
Scania városának külön csapata van arra, hogy elhárítsa a különböző közúti problémákat. Itt van például ez a sárga kamion, ami kifejezetten az autópályán megjelenő gondok és elakadások elhárítására szakosodott. Gurulj ki a helyszínre, tedd ki a táblákat és a bójákat, old meg a problémát és indulj vissza a bázisra.
Sárga Iskolabusz - 15 cm -...
Elérhető
Dickie járgányok

Sárga Iskolabusz - 15 cm - hang és fényeffekttel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333057458
3 699 HUF
Ideje indulni, megérkezett a sárga iskolabusz! Tedd ki a stoptáblát, nyisd ki az ajtót és nyomd meg a gombot a jármű tetején. Máris felcsendülnek, a valóéletből már jól ismert hangok. Beindul a motor és felzúg a szüntelen gyerekzsivaj. A hangeffektek mellett, ott vannak a megkülönböztető fények is amik szintén háromféle módon jelzi a többi résztvevőnek a...
Rally Monster Terepjáró -... Rally Monster Terepjáró -... 2
Elérhető
Dickie járgányok

Rally Monster Terepjáró - Dickie Toys - többféle

Dickie Toys
4006333058592
3 099 HUF
Készülj fel a Rally Monster versenyre! Húzd hátra a terepjáród és figyeld ahogy áthatol minden akadályon a hatalmas kerekeinek és felfüggesztéseinek hála! Rally Monster terepjáró kb. 14,5  x 8 x 9,5 cm-es méretben, fém és műanyag részekkel, háromféle színben a Dickie Toys-tól!
Tűzoltóautó - 15 cm - hang... Tűzoltóautó - 15 cm - hang... 2
Elérhető
Dickie járgányok

Tűzoltóautó - 15 cm - hang és fényeffekttel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333036620
3 699 HUF
Nincs mese, ha kedvenc játékvárosodban megjelennek a lángnyelvek, vagy sötét gomolygó füst szál fel, akkor itt az idő, hogy üzembe helyezd ezt a 15 cm-es tűzoltóautót. Nyomd meg a gombot az oldalán, és már fel is csendülnek a szirénák, vagy felhangzik a motor duruzsoló zaja. A piros fények felvillannak és az út megnyílik előtted. Siess a helyszínre és...
Autószállító kamion... Autószállító kamion... 2
Elérhető
Dickie járgányok

Autószállító kamion járművekkel - Dickie Toys City

Dickie Toys
4006333044250
5 799 HUF
Van, hogy a legmenőbb sportverda is bedöglik, vagy egész egyszerűen csak egy kiállításra kell vinned, hogy megmutasd a többieknek mid van. Ilyenkor jól jöhet, egy ilyen autószállító kamion a Dickie Toys-tól, 1:43-as méretarányba.
Robi a fúrógép és Autómentő... Robi a fúrógép és Autómentő... 2
  • Kiárusítás!
Elérhető
Néha még egy olyan okos fúrógépnek is mint Robi szüksége lehet segítségre, főleg ha gyorsan kell eljutnia valahová. Ekkor jön Benő és megmenti a napot! Robi csak felpattan az autómentő utánfutójára és már indulhatnak is oda ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Csatlakozz hozzájuk és tedd biztonságossá az utakat!
1-12 / 109 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!