Dickie járgányok

Rendőr és mentőautók, munkagépek kamion és vonat szettek közül válogathatsz ebben a kategóriában, lendkerekes és távirányítós kivitelben, kiváló minőségben a Dickie Toys-tól!

Kukásautó - 15 cm - hang és... Kukásautó - 15 cm - hang és... 2
  • Új
Elérhető
Dickie járgányok

Kukásautó - 15 cm - hang és fényeffekttel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333057472
3 699 HUF
Eljött a reggel és egy újabb kör a városba. Légy te a polgárok névtelen hős és tarts tisztán az utcákat a szeméttől! Járd körbe kedvenc településed utcáit és gyűjtsd be a narancssárga kukákból a hulladékokat. Nyomd meg a gombot a jármű tetején és felcsendül a motor zaja és az emelők zúgás, amire oly sokan felkelnek a korai órákban. A megkülönböztető...
Tűzoltóautó - 15 cm - hang... Tűzoltóautó - 15 cm - hang... 2
  • Új
Elérhető
Dickie járgányok

Tűzoltóautó - 15 cm - hang és fényeffekttel - Dickie Toys

Dickie Toys
4006333036620
3 699 HUF
Nincs mese, ha kedvenc játékvárosodban megjelennek a lángnyelvek, vagy sötét gomolygó füst szál fel, akkor itt az idő, hogy üzembe helyezd ezt a 15 cm-es tűzoltóautót. Nyomd meg a gombot az oldalán, és már fel is csendülnek a szirénák, vagy felhangzik a motor duruzsoló zaja. A piros fények felvillannak és az út megnyílik előtted. Siess a helyszínre és...
City Liner villamos -... City Liner villamos -... 2
  • Új
Elérhető
Dickie járgányok

City Liner villamos - Dickie Toys - Kétféle

Dickie Toys
4006333057656
8 499 HUF
City Liner villamos műanyag kivitelben, szabadon futó kerekekkel, mozgatható áramszedővel és nyitható ajtókkal a Dickie Toystól! A villamos piros-fehér vagy kék-fehér színben kapható! 
Autószállító kamion... Autószállító kamion... 2
Elérhető
Dickie járgányok

Autószállító kamion járművekkel - Dickie Toys City

Dickie Toys
4006333044250
5 799 HUF
Van, hogy a legmenőbb sportverda is bedöglik, vagy egész egyszerűen csak egy kiállításra kell vinned, hogy megmutasd a többieknek mid van. Ilyenkor jól jöhet, egy ilyen autószállító kamion a Dickie Toys-tól, 1:43-as méretarányba.
Robi a fúrógép és Autómentő... Robi a fúrógép és Autómentő... 2
Elérhető
Néha még egy olyan okos fúrógépnek is mint Robi szüksége lehet segítségre, főleg ha gyorsan kell eljutnia valahová. Ekkor jön Benő és megmenti a napot! Robi csak felpattan az autómentő utánfutójára és már indulhatnak is oda ahol a legnagyobb szükség van rájuk. Csatlakozz hozzájuk és tedd biztonságossá az utakat!
Rendőrkapitányság... Rendőrkapitányság... 2
Elérhető
15 999 HUF
Nincs is izgalmasabb hely a városban, mint a Rendőrkapitányság. Oda fut be az összes hívás, ott kezdődik minden kaland. Hektor a helikopter is annak a tetején várja, hogy végrehajtson egy újabb hőstettet szeretett városáért és annak lakóiért. Na de ne rohanjunk úgy előre, fedezd fel bátran mit is tartogat számodra ez a szuper játékkészlet. Például, Hektor...
Szili a kukásautó... Szili a kukásautó... 2
Elérhető
Szili, a szerény, de mindig serény, kék szemetesautó, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak, hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a sárgán villogó lámpás, szemüveges Szilivel.
Harry a versenyautó... Harry a versenyautó... 2
Elérhető
Harry, a menő és mindig vagány, fekete versenyautó, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a pirosan villogó, lángmintás Harry-vel.
Földi a markológép... Földi a markológép... 2
Elérhető
Földi, az erős és kitartó, sárga markoló, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a sárgán villogó, lánctalpas Földivel.
Pali a rendőrautó... Pali a rendőrautó... 2
Elérhető
Pali a bátor, segítőkész rendőrautó, most eljut hozzád is, A város hősei mese sorozatból. Nem csak hogy társad lesz a játékban és a szórakozásban, de 3 különböző idegennyelven is képes megszólalni és segít, hogy megismerkedj és megbarátkozz velük. Éld át otthon a TV-ben látott kalandokat a kéken szirénázó, elszánt Pállal.
1-12 / 110 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása,
és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait,
így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!