Póker játékok

Ha kicsit komolyabban gondolod a szerencsejátékot, akkor ebben a kategóriában biztosan találsz a kedvedre való póker készleteket és kiegészítőket - gyerünk rakj ki egy Royal-Fush-t

Bicycle Rider Back Jumbo Index dupla póker kártya
Elérhető
2 199 HUF
A Bicycle Rider Back Jumbo Index specialitása a nagy index! Minőségi, air cushion finish, póker méret és rider back hátlap! A dupla csomag tartalma két pakli két pakli Jumbo Index póker kártya , piros és kék hátlappal!
Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya -...

8420707441005
3 299 HUF
Ha kiváló minőségű póker kártyával kápráztatnád el a barátaidat, akkor válaszd a Bicycle Prestige Jumbo Index pakliját, mely 100% plasztik anyagból készült, Dura-Flex technológiával gyártva! Jumbo index 2 sarokban!
Bicycle Magic Double Pack póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Magic Double Pack póker kártya -...

073854008089
1 750 HUF
Klasszikus vonalat követő Bicycle póker kártya, amiben biztosan nem fogsz csalódni! Letisztult dizájn, kiváló minőség! Felkészültél egy izgalmas pókerjátszmára?
Bicycle Gold Dragon Back póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Gold Dragon Back póker kártya

073854019559
1 590 HUF
A Bicycle Gold Dragon Back póker kártya egy egyedi tervezésű, sárkány mintás póker kártya! A hátára festett sárkány minta ritkaság, így otthonodban vagy akár a barátok között is feltűnést fog kelteni a kezedben!
Bicycle Tuck Rider Back Standard Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Tuck Rider Back Standard Index póker...

073854008072
1 100 HUF
Ha a klasszikusok híve vagy, akkor ebben a kiváló minőségű Bicycle póker kártyában nem fogsz csalódni! Letisztult stílus, hagyományos grafika... már csak a pókerarcodat kell felölteni!
Cartamundi 202 póker kártya - dupla pakli
Elérhető
Póker játékok

Cartamundi 202 póker kártya - dupla pakli

5411068731419
999 HUF
Új bontatlan paklit kezdenétek a pókerpartihoz, hogy a cinkelt lapokat elkerüljétek? Válaszd A Cartamundi minőségi pakliját, melyben 54 db kártyalapot találhatsz! Cartamundi 202 póker kártya pakli 54 db lappal!
Hősök - Star Wars: Az utolsó jedik - francia kártya - Cartamundi Hősök - Star Wars: Az utolsó jedik - francia kártya - Cartamundi 2
Elérhető
1 399 HUF
Pókerezzetek, pasziánszozzatok a Star Wars: Az utolsó jedik hőseinek paklijával! A Lázadók Szövetségének vezéreivel, hőseivel díszített francia kártyapakli a Cartamunditól!
Star Wars: Az utolsó jedik - fémdobozos kártyapakli - Cartamundi Star Wars: Az utolsó jedik - fémdobozos kártyapakli - Cartamundi 2
Elérhető
Társasjátékok

Star Wars: Az utolsó jedik - fémdobozos...

5411068017391
1 799 HUF
Legyen dizájnos a póker-, pasziánszpaklid! A menő fémdobozos pakli kellemes tárgy és a játék is élmény vele! Az utolsó jedik karakterei, hősei köszönnek vissza a pakli lapjain, a dobozon pedig 3D-s grafikát találsz a Lázadók Szövetségének jelével! Star Wars: Az utolsó jedik fémdobozos kártyapakli a Cartamunditól!
1-9 / 9 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!