Póker játékok

Ha kicsit komolyabban gondolod a szerencsejátékot, akkor ebben a kategóriában biztosan találsz a kedvedre való póker készleteket és kiegészítőket - gyerünk rakj ki egy Royal-Fush-t

Bicycle Rider Back Jumbo Index dupla póker kártya
Elérhető
2 199 HUF
A Bicycle Rider Back Jumbo Index specialitása a nagy index! Minőségi, air cushion finish, póker méret és rider back hátlap! A dupla csomag tartalma két pakli két pakli Jumbo Index póker kártya , piros és kék hátlappal!
Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Prestige Jumbo Index póker kártya -...

8420707441005
3 299 HUF
Ha kiváló minőségű póker kártyával kápráztatnád el a barátaidat, akkor válaszd a Bicycle Prestige Jumbo Index pakliját, mely 100% plasztik anyagból készült, Dura-Flex technológiával gyártva! Jumbo index 2 sarokban!
Bicycle Magic Double Pack póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Magic Double Pack póker kártya -...

073854008089
1 750 HUF
Klasszikus vonalat követő Bicycle póker kártya, amiben biztosan nem fogsz csalódni! Letisztult dizájn, kiváló minőség! Felkészültél egy izgalmas pókerjátszmára?
Bicycle Rider Back Jumbo Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
1 100 HUF
Próbáld ki a Bicycle Prestige Rider Back Jumbo Index póker kártyát, mely az első 100% plasztik, Dura-Flex technológiával gyártott kártya! Jumbo index 2 sarokban! Indulhat a póker parti!
Bicycle Tragic Royalty póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Tragic Royalty póker kártya

073854014837
1 599 HUF
A Bicycle Tragic Royalty paklija egy igazi különlegesség a nem hétköznapi dizájn kedvelőinek! A figurák arca egyszerre tragikus és komikus! A hátlap fekete és vérvörös! A póker kártya UV reagáns, ami igazán egyedivé teszi a póker játékélményt!
Bicycle Premium Silver Steampunk póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Premium Silver Steampunk póker kártya

073854019900
2 699 HUF
A Bicycle Premium Silver Steampunk pakli lapjain és a hátoldalán látványos mechanikai szerkezetet ábrázoló minta található, mely igazi metálos hangulatban, ezüstös-fémes színben pompázik! Ezzel a különleges dizájnnal bárhol és bármikor feltűnést kelthetsz minden pókerasztalnál!
Bicycle Premium Archangels póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Premium Archangels póker kártya

073854019825
2 699 HUF
A Bicycle Premium Archangels gyönyörű, kézzel rajzolt, részletgazdag motívumai a jó és a rossz, a világos és a sötét örök ellentétét jelenítik meg! Ilyen szépségű kártyával a póker még élvezetesebb!
Bicycle Gold Dragon Back póker kártya
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Gold Dragon Back póker kártya

073854019559
1 590 HUF
A Bicycle Gold Dragon Back póker kártya egy egyedi tervezésű, sárkány mintás póker kártya! A hátára festett sárkány minta ritkaság, így otthonodban vagy akár a barátok között is feltűnést fog kelteni a kezedben!
Bicycle Tuck Rider Back Standard Index póker kártya - kétféle szín
Elérhető
Póker játékok

Bicycle Tuck Rider Back Standard Index póker...

073854008072
1 150 HUF
Ha a klasszikusok híve vagy, akkor ebben a kiváló minőségű Bicycle póker kártyában nem fogsz csalódni! Letisztult stílus, hagyományos grafika... már csak a pókerarcodat kell felölteni!
Cartamundi 202 póker kártya - dupla pakli
Elérhető
Póker játékok

Cartamundi 202 póker kártya - dupla pakli

5411068731419
999 HUF
Új bontatlan paklit kezdenétek a pókerpartihoz, hogy a cinkelt lapokat elkerüljétek? Válaszd A Cartamundi minőségi pakliját, melyben 54 db kártyalapot találhatsz! Cartamundi 202 póker kártya pakli 54 db lappal!
Hősök - Star Wars: Az utolsó jedik - francia kártya - Cartamundi Hősök - Star Wars: Az utolsó jedik - francia kártya - Cartamundi 2
Elérhető
1 399 HUF
Pókerezzetek, pasziánszozzatok a Star Wars: Az utolsó jedik hőseinek paklijával! A Lázadók Szövetségének vezéreivel, hőseivel díszített francia kártyapakli a Cartamunditól!
Star Wars: Az utolsó jedik - fémdobozos kártyapakli - Cartamundi Star Wars: Az utolsó jedik - fémdobozos kártyapakli - Cartamundi 2
Elérhető
Társasjátékok

Star Wars: Az utolsó jedik - fémdobozos...

5411068017391
1 799 HUF
Legyen dizájnos a póker-, pasziánszpaklid! A menő fémdobozos pakli kellemes tárgy és a játék is élmény vele! Az utolsó jedik karakterei, hősei köszönnek vissza a pakli lapjain, a dobozon pedig 3D-s grafikát találsz a Lázadók Szövetségének jelével! Star Wars: Az utolsó jedik fémdobozos kártyapakli a Cartamunditól!
1-13 / 13 elem mutatása
Termék hozzáadva a kívánságlistához
A termék az összehasonlításhoz adva

FIGYELEM! Áruházunk a felhasználói élmény fokozása, és a rendelések fogadása érdekében sütiket használ,
melyek érintik a látogató és felhasználó felhasználói jogait, így bele kell egyeznie a sütik használatába - bővebben itt!