A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Kategóriák

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Garanciális feltételek, visszavásárlás, csomag visszaküldése, lemondás

Felelősségvállalás:

Felhívjuk figyelmét, hogy a vásárlás FIZETÉSI KÖTELEZETTSÉGGEL jár oly módon, hogy vevő a csomag ÁT NEM VÉTELE esetén is köteles megtéríteni a ki- és visszaszállítás költségét, melynek díja:

1900 Ft!

A termékre vonatkozó kárfelelősség és kockázat a Vásárlóra akkor száll át, amikor a Vásárló a megrendelt terméket átvette. Kérjük, átvételkor minden esetben ellenőrizze a csomagolás sértetlenségét, és a tartalom meglétét!

Garancia - Szavatosság:


Szavatosságot vállalunk minden termékre az átadástól számított 3-12 hónapig - kivéve ha a gyártó ennél hosszabb idejű garanciával hozza forgalomba termékét Magyarországon.

A számla egyben jótállási jegyként is szolgál, külön jótállási jegyet nem adunk.

Minden terméket a gyártó/nagykereskedő által biztosított leírással szállítjuk.


Cseregarancia:


Cseregarancia csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Visszavásárlási Garancia - Elállás joga:

FIGYELEM!!! JELMEZT CSAK JELMEZRE CSERÉLÜNK VISSZA, ILLETVE SZIGORÚAN VESSZÜK A 8 NAPOS ELÁLLÁS JOGI GYAKORLATÁT, A VISSZAÉLÉSEK ÉS FARSANG UTÁNI MEGUNT/EGYSZER HASZNÁLT JELMEZEKKEL VALÓ VISSZAÉLÉSEK ELKERÜLÉSE VÉGETT!!!


Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az info@galaxyjatekaruhaz.hu címen. vagy feltüntetett telefonszámainkon.

2014. június 13-án életbe lépett új szabályzás szerint:

a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján:

Mit jelent ez? : 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától (még meg nem kapott termék esetén töröltetheti rendelését fent leírt felelősségvállalás figyelembe vételével!), és /vagy visszaküldheti a nem tetsző terméket, melyet cégünk azonnal, de legkésőbb a beérkezéstől számított 14 napon belül visszautal a rendeléskor megadott címre, számlaszámra!

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszavásárlás jogi gyakorlata miatt, a szállítás költségét a vevőnek kell fizetnie, cégünket ebben az esetben költségtérítési felelősség nem terheli!

Továbbá a visszavásárlási garancia csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. eredeti számlával együtt!!!

Az eredeti számla felmutatásának hiányában, nem áll módunkban visszavásárolni a terméket!

FIGYELEM: HA A 14 NAPON BELÜL A TERMÉKET HASZNÁLATBA VETTE, A BEÉRKEZÉST KÖVETŐEN MEGVIZSGÁLJUK A TERMÉKET, ÉS ADOTT ESETBEN AMORTIZÁCIÓT SZÁMOLHATUNK FEL, MELYRŐL TÁJÉKOZTATJUK!

A kormányrendelet ide kattintva olvasható


Sérült, vagy cégünk miatt hibásan kiküldött termékek visszavásárlása, cseréje:

- amennyiben egy termék sérült, hibás, hiányos - természetesen cégünk azonnali hatállyal kicseréli vagy visszavásárolja azt a vásárláskor jelzett, számlán szereplő áron!

A visszavásárlás menete:

- Dobozolja be a játékot, mindenképpen tegye mellé a termék számláját, és egy-két mondatban írja meg nekünk, mi volt a probléma a termékkel (fontos hogy a jelzett hibának az Ön részéről is írásos nyoma maradjon!)

Kérjük mellékelje a visszaküldendő csomagban Bankszámlaszámát és elérhetőségeit is!

Első körben mindenképp banki visszautalással élünk, csak számlaszám hiányában küldünk vissza pénzt postán keresztül!

A csomag beérkezésekor azonnal kivizsgáljuk a problémát, és azonnal visszautaljuk a csomag visszaküldésének postaköltségét, és a hibás termék vételárát (ebbe beletartozik az is ha tévedésből nem megfelelő játékot küldünk ki!), vagy ha kéri és lehetőségünk van rá, kicseréljük a hibás, problémás terméket!

FIGYELEM: UTÁNVÉTTEL VISSZAKÜLDÖTT CSOMAGOT NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVENNI, ÍGY SEMMIKÉPPEN SE KÜLDJÉK UTÁNVÉTTEL VISSZA CÉGÜNKNEK A CSOMAGOT!!!

Összeadjuk a beérkezett csomag feladásának költségét, illetve a termék vétalárát és ezek összegét visszaküldjük a bankszámlaszámra, annak hiányában a megadott postai címre!


Címünk ahová a csomagot vissza kell küldeni:

Veg-Ye Kft.

Galaxy Játékáruház

1152 Budapest

Szentmihályi út 167. 2. emelet.