A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Kategóriák

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Szállítás:

A megrendel terméket a GLS futárszolgálat kézbesíti ki Önnek

GLS futárszolgálat

Probléma esetén mindenkit felhívunk!

A feladási/kiküldési idő:

A CSOMAGFELADÁSRÓL EMAIL-BEN ÉRTESÍTJÜK A MEGRENDELŐT, MELY TARTALMAZZA A CSOMAGSZÁMOT, NYOMKÖVETÉSI LEHETŐSÉGET, FUTÁRSZOLGÁLAT KÖZPONTI TELEFONSZÁMOT, MELYEN AKÁR IDŐZÍTÉST KÉRHETNEK.

2015 május 1-től a kiszállítás napján SMS értesítést is küldünk, mely tartalmazza a kiszállítás körülbelüli időpontját és a futár közvetlen telefonszámát!

* Munkanapokon kb. 13:00 óráig leadott rendeléseket visszaigazolást követően azonnal csomagoljuk és megpróbáljuk még aznap feladni a futárszolgálatnak!

(Így a kiszállítás az esetek 99%-ban a következő MUNKANAP!!!)

* A kb. 13:00 óra után leadott megrendeléseket csak délután dolgozzuk fel és igazoljuk vissza, így a megrendelt termék kézhezvétele kitolódik egy nappal a fent leírtak szerint!

* A Pénteken leadott rendeléseket csak hétvégén és a következő hét hétfőjén tudjuk feldolgozni és azt követően átadni a futárszolgálatnak

* A Futárszolgálat hétvégén nem kézbesít, így minden pénteken feladott csomagot leghamarabb hétfőn tud a kedves vásárló kézhez kapni...

A szállítási költség
990 FT Magyarország teljes területén!!!

2014 FEBRUÁR 17-TŐL KISZÁLLÍTÁSHOZ A MINIMÁLIS RENDELÉSI ÉRTÉK

1500 FT

A KISEBB ÉRTÉKŰ RENDELÉSEKET CSAK BOLTI ÁTVÉTELLEL TUDJUK TELJESÍTENI AZ ASIA CENTERBEN!!!!

ADDIG NEM JELENIK MEG A FUTÁRSZOLGÁLAT VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGE A RENDELÉSI OLDALON, MÍG A KOSÁR ÉRTÉKE EL NEM ÉRI AZ 1500 Ft-OT!

A 25000 Ft feletti megrendeléseket ingyen szállíttatjuk házhoz, Magyarország teljes területén!!!

ÚJ LEHETŐSÉG 2016.04.15-TŐL!!!

MÁR BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET A GLS FUTÁRNAK! HA SZERETNÉ, ÁTVÉTELKOR KÉRJE A FUTÁRTÓL A TERMINÁLT, ÉS EGYENLÍTSE KI A RENDELÉSÉT VISA, MASTERCARD, MAESTRO RENDSZERŰ KÁRTYÁJÁVAL!

GLS bankkártyás fizetési lehetőség