A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Kategóriák

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

FIGYELEM! AZ OLDALON FELTÜNTETETT ÁRAK CSAK A WEBÁRUHÁZRA VONATKOZNAK, NEM KÉRHETŐEK SZÁMON EGYETLEN JÁTÉKBOLTUNKBAN, ÉS JÁTÉKÁRUHÁZUNKBAN SEM!

KÉSZLETÜNK A GALAXY 1 ASIA CENTER KÉSZLETÉT TÜKRÖZI, BOLTI ÁTVÉTELES RENDELÉS ESETÉN SEM TUDJUK MÁS ÜZLETÜNKBE ÁTSZÁLLÍTANI A MEGRENDELT TERMÉKEKET!

KÉRJÜK FENTIEK FIGYELEMBEVÉTELÉVEL ÉS BETARTÁSÁVAL RENDELJENEK.

MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!

Az áruház kezelése:


Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb javaslatot és információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.

Böngészés:


Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat.

ELSŐ REGISZTRÁCIÓRA CSAK AKKOR VAN SZÜKSÉGE HA MÁR KIVÁLASZTOTT TERMÉKEKET ÉS AZOKAT KOSARÁBA RAKTA! EZT KÖVETŐEN A RENDSZER AUTOMATIKUSAN FELAJÁNLJA A REGISZTRÁCIÓ LEHETŐSÉGÉT!!!

 

A termékek megtekintésére egy többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A bal oldalon található hivatkozások segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában, melyen belül további alcsoportok szerepelhetnek. A kívánt termékcsoportra kattintva részletes terméklistát kap. Itt választhat a termékek közül, és eljuthat a termékek részletes információs oldalaira, amelyen már fénykép és részletes leírás is található. A fényképek mellet jobbra láthatja a termék BRUTTÓ KISKERESKEDELMI ÁRÁT, illetve itt teheti kosarába a terméket.

Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább.

 

Rendelés:


Rendelést Ön akár vendég vásárlóként, akár saját fiókot létrehozva-regiszutrálva is leadhat!

Mit jelent ez?

Vendég vásárlóként nem kell regoisztrálnia rendszerünkbe, és csak a szállítási adatokat kell megadnia, melyre a csomagot kiküldjük, és melyre a számlát is kiállítjuk!

 

Ha  saját fiók létrahozását, és regisztrációt választja: regisztráció során egy adatlapot kell kitöltenie, megadva személyes adatait. Természetesen lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból.

 

Ezek után választhat szállítási és fizetési módot.

 

El kell olvasnia és fogadnia áruházunk felhasználási feltételeit

 

A rendszer a szállítási módot kiválasztva automatikusan frissíti a fizetendő szállítási díjat. (ha bolti átvételt választ, a webáruház levonja az alapértelmezetten számolt kiszállítás díját)

Amint megerősítette a rendelését, e-mailben tájékoztatást küldünk a vásárlás részleteiről, a rendelése állapotáról és minden változásról!

 

KÉRJÜK ELLENŐRIZZE GYAKRAN EMAIL FIÓKJÁT, HOGY IDŐBEN ÉRTESÜLJÖN RENDELÉSE ÁLLAPOTÁRÓL!

MEGKÉRÜNK MINDENKIT (Gmail, Freemail) nézze meg Sapm/levélszemét mappáját is a visszaigazolásról!

(egyes szolgáltatóknál levelünk spam fiókban landolhat, ha ilyet tapasztal, kérjük állítsa email címünket megbízható státuszúra)

TOVÁBBI RÉSZLTEKET A RENDELÉS MENETE CÍMŰ OLDALUNKON OLVASHAT!