A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
WOW

A wow egy valóban nagyszerű Angol játékcsalád! Mentőautó, repülő, helikopter, lószállító, busz, szafari autó és rengeteg más jármű a legkisebbeknek tervezve és kifejlesztve. Nem tartalmaz káros anyagokat, nem kell hozzá elem, mindben praktikus mechanikus trükk! A fél világot meghódította ez a díjnyertes minőségi termékcsalád - erre minden gyerek...

A wow egy valóban nagyszerű Angol játékcsalád! Mentőautó, repülő, helikopter, lószállító, busz, szafari autó és rengeteg más jármű a legkisebbeknek tervezve és kifejlesztve. Nem tartalmaz káros anyagokat, nem kell hozzá elem, mindben praktikus mechanikus trükk! A fél világot meghódította ez a díjnyertes minőségi termékcsalád - erre minden gyerek csak annyit tud mondani wow!!!

Továbbiak
 • Játszd el a saját tündérmesédet! Ebben a csodás készletben vár rád egy tökhintó, egy királyi fogat és egy hólabda vető is! A hintót és a fogatot lovak húzzák, míg a kőhajítót egy jégsárkány! A csörgő hólabdát akár el is hajíthatod a szekérről, a tökhintóban pedig csodatükör várja kérdéseidet! Wow - Tündérmese 3 az egyben készlet, apró részek nélkül,...

  9 790 Ft‎
 • Susie Wow Town igazi tengerparti szórakoztatója! Ha valakinek fürödhetnékje, búvárkodhatnékja támad, a kis csónakra számíthat! A nyílt vízen kinyithatod Susie fedélzetét, ahol a gyerekeket medence, a szülőket piknik várja! Ilyenkor megjelenik Dylan és Tahi is, Susie tengeri barátai! Wow - Susie, a motorcsónak készlet, fürdőjáték, apró részek nélkül,...

  4 890 Ft‎
 • Freddie, a nagy zöld teherautó megkocsikáztatja az összes farm-lakót, akit talál! Josh, a farmer segít felszállni a négy állatnak! Rendezd el Belle-t, Smudge-ot, Paddy-t és Dolly-t a platón, hogy mindenki jól szórakozzon! Induljon az utazás, aztán majd kiderül milyen kaland vár a csapatra! Wow - Freddie az állatszállító készlet, lendkerekes motorral, apró...

  6 890 Ft‎
 • Egyenesen Londonból érkezett Leo, a nagy, piros, kétszintes busz! Will, a buszsofőr minden megállót érint, de minő meglepetés! Ha megnyomod a gombját, a hátulja nyílik ki és mik azok a lyukak a tetején! Ohó, Leo nem csak egy busz, de formaberakóként is játszhatsz vele! Wow - Leo a londoni emeletes busz készlet, lendkerekes motorral, apró részek nélkül,...

  4 890 Ft‎
 • Ted a londoni fekete taxi csak téged vár! Nyomd meg a gombot az oldalán és felnyílik a teteje! Helyezd el Tommy-t és Zoe-t az utastérben, mielőtt elindulnál! Wow - Ted a londoni taxi készlet, lendkerekes motorral, apró részek nélkül, kiváló minőségű műanyagból!

  4 890 Ft‎
 • Míg Jax ide-oda cikázik az építkezésen, Clay kicsit megfontoltabb! A jó betonhoz idő és figyelem kell, ezt a narancssárga betonkeverő is észben tartja! Kezelőjével komótosan ingáznak a cementes zsákok és a kőművesek között, míg Clay fáradhatatlanul keveri a betont! Wow - Clay a mini betonkeverő készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Jax az építő brigád örökmozgója! Az építkezés egyik sarkában megpakol, a másikban ürít! Fel-alá gurul egész álló nap, hogy minden építőanyag időben a helyén legyen! A sárga dömper és sofőrje fáradhatatlanul dolgozik neked, veled! Wow - Jax a mini dömper készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Addig vidám mindenki, míg Jojo nem siet! Ha baleset történik a vidám mentőautó megkomolyodik és nővérkéjével a helyszínre siet! Felszerelése majdnem minden helyzetet megold! Wow - Jojo a mini mentőautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Blaze a város piros őrangyala! Ha bárhol baj van a kedves piros tűzoltóautó az első aki odaér és segít! Létrája, poroltója és fejszéje nagy segítség tűzoltójának! Wow - Blaze a mini tűzoltóautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Versenyre fel! Képzeld magad Ace volánja mögé! Hívd ki egy versenyre Izzy-t, aztán a verseny után ünnepeljétek együtt a győztes! Ti értek elsőnek célba? A menő zöld versenyautó narancssárga spoilere és az oldalára fetett lángcsíkok azt sugallják! Wow - Ace a mini versenyautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Induljon a játék! Képzeld azt, hogy te vagy Izzy pilótája! Győzd le Ace-t, aztán a verseny után ünnepeljétek együtt a győztes! Megnyeritek a versenyt a vidám lila kocsival? A menő narancssárga spoiler és a lángcsíkok azt sugallják! Wow - Izzy a mini versenyautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Ha Wow Town vizein baleset, bűncselekmény, vagy bármi váratlan történik Perry a rendőrcsónak egyből ott terem! Harbour vízi rendőrrel kivizsgálnak minden esetet! Perry gyakran szórakozik vízágyúival - csak nyomd le a teknőcös gombot és máris spriccel a vízsugár! Wow - Perry, a rendőrcsónak készlet, fürdőjáték, apró részek nélkül, kiváló minőségű műanyagból!

  3 290 Ft‎
terméket oldalanként