A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
WOW

A wow egy valóban nagyszerű Angol játékcsalád! Mentőautó, repülő, helikopter, lószállító, busz, szafari autó és rengeteg más jármű a legkisebbeknek tervezve és kifejlesztve. Nem tartalmaz káros anyagokat, nem kell hozzá elem, mindben praktikus mechanikus trükk! A fél világot meghódította ez a díjnyertes minőségi termékcsalád - erre minden gyerek...

A wow egy valóban nagyszerű Angol játékcsalád! Mentőautó, repülő, helikopter, lószállító, busz, szafari autó és rengeteg más jármű a legkisebbeknek tervezve és kifejlesztve. Nem tartalmaz káros anyagokat, nem kell hozzá elem, mindben praktikus mechanikus trükk! A fél világot meghódította ez a díjnyertes minőségi termékcsalád - erre minden gyerek csak annyit tud mondani wow!!!

Továbbiak
 • Susie Wow Town igazi tengerparti szórakoztatója! Ha valakinek fürödhetnékje, búvárkodhatnékja támad, a kis csónakra számíthat! A nyílt vízen kinyithatod Susie fedélzetét, ahol a gyerekeket medence, a szülőket piknik várja! Ilyenkor megjelenik Dylan és Tahi is, Susie tengeri barátai! Wow - Susie, a motorcsónak készlet, fürdőjáték, apró részek nélkül,...

  4 890 Ft‎
 • Freddie, a nagy zöld teherautó megkocsikáztatja az összes farm-lakót, akit talál! Josh, a farmer segít felszállni a négy állatnak! Rendezd el Belle-t, Smudge-ot, Paddy-t és Dolly-t a platón, hogy mindenki jól szórakozzon! Induljon az utazás, aztán majd kiderül milyen kaland vár a csapatra! Wow - Freddie az állatszállító készlet, lendkerekes motorral, apró...

  6 890 Ft‎
 • Egyenesen Londonból érkezett Leo, a nagy, piros, kétszintes busz! Will, a buszsofőr minden megállót érint, de minő meglepetés! Ha megnyomod a gombját, a hátulja nyílik ki és mik azok a lyukak a tetején! Ohó, Leo nem csak egy busz, de formaberakóként is játszhatsz vele! Wow - Leo a londoni emeletes busz készlet, lendkerekes motorral, apró részek nélkül,...

  4 890 Ft‎
 • Ted a londoni fekete taxi csak téged vár! Nyomd meg a gombot az oldalán és felnyílik a teteje! Helyezd el Tommy-t és Zoe-t az utastérben, mielőtt elindulnál! Wow - Ted a londoni taxi készlet, lendkerekes motorral, apró részek nélkül, kiváló minőségű műanyagból!

  4 890 Ft‎
 • Míg Jax ide-oda cikázik az építkezésen, Clay kicsit megfontoltabb! A jó betonhoz idő és figyelem kell, ezt a narancssárga betonkeverő is észben tartja! Kezelőjével komótosan ingáznak a cementes zsákok és a kőművesek között, míg Clay fáradhatatlanul keveri a betont! Wow - Clay a mini betonkeverő készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Jax az építő brigád örökmozgója! Az építkezés egyik sarkában megpakol, a másikban ürít! Fel-alá gurul egész álló nap, hogy minden építőanyag időben a helyén legyen! A sárga dömper és sofőrje fáradhatatlanul dolgozik neked, veled! Wow - Jax a mini dömper készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Addig vidám mindenki, míg Jojo nem siet! Ha baleset történik a vidám mentőautó megkomolyodik és nővérkéjével a helyszínre siet! Felszerelése majdnem minden helyzetet megold! Wow - Jojo a mini mentőautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Blaze a város piros őrangyala! Ha bárhol baj van a kedves piros tűzoltóautó az első aki odaér és segít! Létrája, poroltója és fejszéje nagy segítség tűzoltójának! Wow - Blaze a mini tűzoltóautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Versenyre fel! Képzeld magad Ace volánja mögé! Hívd ki egy versenyre Izzy-t, aztán a verseny után ünnepeljétek együtt a győztes! Ti értek elsőnek célba? A menő zöld versenyautó narancssárga spoilere és az oldalára fetett lángcsíkok azt sugallják! Wow - Ace a mini versenyautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Induljon a játék! Képzeld azt, hogy te vagy Izzy pilótája! Győzd le Ace-t, aztán a verseny után ünnepeljétek együtt a győztes! Megnyeritek a versenyt a vidám lila kocsival? A menő narancssárga spoiler és a lángcsíkok azt sugallják! Wow - Izzy a mini versenyautó készlet, gumikerekekkel, kiváló minőségű műanyagból!

  1 990 Ft‎
 • Richie kedves és barátságos járgány, míg versenypályára nem kerül! Ott megállíthatatlan versenyző, aki az élre tör! Ezt barátai és pilótája, Lewis is tudják, így nem mérgesek, ha néha elkapatja magát már edzésen is! Csatlakozz Lewis és Richie párosához és nyerjetek meg minden versenyt! Wow - Richie a versenyautó készlet, lendkerekes motorral, apró részek...

  3 290 Ft‎
 • Charlotte hercegnő úgy döntött kikocsikázik! ez mindig jelentős esemény, így nem mehet egyedül! Rupert herceg vele tart, hogy megvédje és szórakoztassa őt! Lucy, a póni még sosem volt ilyen büszke magára, hiszen ő húzhatja a királyi hintót! Wow - Charlotte hercegnő parádéja készlet, kicsikre tervezve, apró részek nélkül, kiváló minőségű műanyagból!

  3 290 Ft‎
terméket oldalanként