A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
 • Megérkezett a klasszikus Jenga újragondolt változata, mely kiváló szórakozást nyújt az egész család számára! Vajon ki talál igazi aranyat és kinek jut a bolondok aranya? Játékra fel!

  6 890 Ft‎
 • A barátaiddal a hangszerek megszállottjai vagytok? Akkor ezt a memória játékot mindenképpen ki kell próbálnotok!

  499 Ft‎
 • Egy felfedezetlen világ ritka és értékes leleteinek felkutatására indulnak az expedíciók! Minden játékos három kalandorral vesz részt a felfedezőutakon! Ügyes kockadobásokkal megpróbálják kidobni a szükséges kombinációkat, anikkel megfelelő felszereléshez juthatnak, új titokzatos helyeket fedezhetnek fel és értékes leleteket szerezhetnek!

  11 990 Ft‎
 • A Jangce Ázsia leghosszabb folyója, ősidők óta fontos kereskedelmi útvonal! Kína történetében fontos szerepe volt a gazdag kereskedő Qing-dinasztiának (1644-1911)! Uralkodásuk alatt az áruszállítás és az árukereskedelem folyamatos volt a Jangce folyón!

  8 990 Ft‎
 • A célod az, hogy ügyes kockadobásokkal elsőként juttasd fel két kecskédet a hegycsúcsra! Ha taktikusan lépsz a kecskéiddel, akkor egyikkel feltolhatod a másikat! Egy idegen kecske áll az utadban? Nem probléma! Egyszerűen told le a hegyi patakba, hadd kezdje újra a felfelé vezető utat a hegy lábától! Az Up The Rock egy szórakoztató kockadobó játék, amiben...

  7 990 Ft‎
 • Merüljünk el az építészet világában és építsük fel közösen a világtörténelem monumentális épületeit! Az építőmesterek szerepébe bújva felépíthetjük a világ építészeti remekművei közül a Washingtonban álló Capitoliumot, Párizs gótikus templomát, a Notre Dame székesegyházat, Róma egyik leghíresebb épületét, a Szent Péter-bazilikát, vagy Agra ékkövét, a Taj...

  11 990 Ft‎
 • Te is azon közé tartozol, akik ki nem állhatják, ha más nyer? Akkor a Splatto a te játékod! Amikor felfordítod a megfelelő lapot, a padlóba döngölheted az egyik ellenfeled figuráját, akár be is terítheted vele a játéktábla mezőjét! De a nagy kárörvendés közepette ne felejtsd el a saját figuráidat a célba juttatni, különben könnyen erre a sorsra juttatják...

  7 990 Ft‎
 • Valóban nehéz idők voltak, amikor őseink hajlott háttal a faeke fölé görnyedve szántották a földet! A fejlődés azonban már akkor is feltartóztathatatlan volt! A jó szerszámok és a gazdag termést hozó magvak egyszerűbbé tették a munkát és megkönnyítették az életet! Ebbe a korba lépünk be a Stone Age játékkal, ahol a kőkorszak megpróbáltatásai várnak!

  16 990 Ft‎
 • Imhotep az ókori Egyiptom első és legismertebb építésze, legjelentősebb építészeti alkotása Egyiptom első piramisa, a Dzsószer emlékmű és a templom Szakkarában! Véghez tudod vinni Imhotep tetteit? Tudsz emlékműveket építeni az örökkévalóságnak? Az építéshez szükséges köveket hajókkal kell a különböző helyszínekre elszállítanod!

  12 590 Ft‎
 • Ki a legokosabb a barátaid között és a családban? Derítsétek ki ezzel az érdekes és pörgős társasjátékkal! Gondolkozz gyorsan, tippelj elsőnek és nyerj!

  5 990 Ft‎
 • Tülekedés és lárma Isztambul bazárnegyedében! Kereskedők és segédeik sietnek keresztül a szűk sikátorokon, hogy versenytársaiknál sikeresebbek legyenek! Megkell tölteni a talicskákat árukkal a raktáraknál és a segédeknek ezeket gyorsan a különböző célhelyekre kell szállítani! A kereskedők célja, hogy elsőként gyűjtsenek össze bizonyos számú rubint!

  12 990 Ft‎
 • A Kártyamőba a klasszikus iskolai Amőba és a Négyet egy sorba játékok továbbfejlesztett változata! A kártyalapok megfelelő elhelyezésével kell a rajtuk lévő színes amőbákat egymás mellé tenni úgy, hogy hogy a kívánt alakzatot megkapjuk! A játék célja, hogy négy egyszínű amőba egymás mellé kerüljön! Vigyázat, a kártyákon elhelyezett akciójelek segítségével...

  2 290 Ft‎
terméket oldalanként