A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!

Mindenkinek

új termékek, új játékok

Akciós játékok, leértékelt játékok

Tötlse ki a Galaxy Játékáruház kérdőívét

Fontos információk a kiszállításról

Elérhetőségeink

Rendelési, fizetési információk

Információk

Mindenkinek

Játékok az egész családnak, fiúknak, lányoknak, kicsiknek és nagyoknak, kor és nem szerinti megkülönböztetés nélkül - Társasjátékok, építőjátékok...

 • Mintha csak álcázni akarná magát ez a Nike Classic North hátizsák! Az elöl-hátul zöld két cipzáras rekesszel rendelkező táskán a nyomott kéttónusú szürke márkafelirat alatt extra zsebet találsz! A két oldalzseb - cipzáras és hálós - az apróságoknak van fenntartva! A 18 literes zöld táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Mintha csak álcázni akarná magát ez a Nike Classic North hátizsák! Az elöl-hátul zöld két cipzáras rekesszel rendelkező táskán a nyomott kéttónusú szürke márkafelirat alatt extra zsebet találsz! A két oldalzseb - cipzáras és hálós - az apróságoknak van fenntartva! A 18 literes zöld táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Elöl-hátul, alul-felül lila ez a Nike Classic North hátizsák! A nyomott fekete-lila márkafelirat alatt két cipzáras rekeszt - ezek belül feketék - találsz, alatta pedig egy extra zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes lila táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Nem egyszínű, csak túlsúlyban van a piros ezen az elöl-hátul piros Classic North hátizsákon! A nyomott fekete-piros márkafelirat két cipzáras rekeszt takar, alatta pedig egy extra zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes piros táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • A fekete mindenhez illik! Ez a Classic North Nike táska is szinte mindenhova használható! A kisebb és nagyobb - toll- és irattartós - cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú márkafelirat díszíti a táskát, alatta extra zsebet találsz! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes szürke táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal...

  9 990 Ft‎
 • Mindenkinek kell egy megbízható hátizsák, te válaszd ezt a szürke Nike Classic North-ot! A kisebb és nagyobb - toll- és irattartós - cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú szürke márkafelirat van, a táska alján pedig extra zsebet találsz! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes szürke táska anyaga erős poliészter, párnázott...

  9 990 Ft‎
 • Megbízható és tartós társad lesz a mindennapokban a sötétkék Nike Classic North hátizsák! A két cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú márkafelirat van, a táska alján pedig extra zseb bújik meg! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes sötétkék táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Harsány kékségével, meghatározó kiegészítője lehet ruhatáradnak ez a Nike Classic North hátizsák! A két cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú márkafelirat van, a táska alján pedig extra zseb bújik meg! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes kék táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • A nagyvárosi forgatagba simul a sötétzöld Nike Classic North hátizsák! A nyomott két tónusú márkafelirat mögött egy nagyobb és egy kisebb, cipzáras rekesz van, a táska alján pedig extra zseb bújik meg! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes sötétzöld táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Klasszikus vonalvezetésű, mintája miatt retró hatású táska a Nike Classic North hátizsák! A nyomott fekete-fehér márkafelirat mögött egy kisebb és egy nagyobb, cipzáras rekeszbe pakolhatsz! A táska alján extra zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes piros táska anyaga erős poliészter, párnázott...

  9 990 Ft‎
 • Igazi praktikus, pinki hátitasi a Nike Classic North hátizsák! A nyomott  fekete-fehér márkafelirat mögött egy kisebb és egy nagyobb, toll- és irattartóval felszerelt cipzáras rekesz várja cuccaidat! A táska alján extra cipzáras zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes pink táska anyaga erős...

  9 990 Ft‎
 • Igazi építkezést rendezel a homokozóban? Akkor ne hagyd ki ezt a szuper homlokrakodót, mely elengedhetetlen lesz a komoly munkákhoz! BIG homlokrakodó minőségi műanyagból készítve, mozgatható karral, fekete-kék színben, kb. 49 x 22 x 19 cm-es méretben!

  8 999 Ft‎
terméket oldalanként