A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
Ever After High Babák

Egyszervolt kastély gimnáziumába járnak kedvenc mesehőseink Lányai és fiai – Csipkerózsika, Hamupipőke, Hófehérke, vagy éppen Erosz örökbefogadott lánya, a Vadász és a Bűbájkirály fiai - és sok-sok klasszikus mese szereplői megelevenednek az új rajzfilmben és Babák formájában itt a Galaxy Játékáruházban. Az Örökölt Sorsok Napja nagy döntés elé á...

Egyszervolt kastély gimnáziumába járnak kedvenc mesehőseink Lányai és fiai – Csipkerózsika, Hamupipőke, Hófehérke, vagy éppen Erosz örökbefogadott lánya, a Vadász és a Bűbájkirály fiai - és sok-sok klasszikus mese szereplői megelevenednek az új rajzfilmben és Babák formájában itt a Galaxy Játékáruházban. Az Örökölt Sorsok Napja nagy döntés elé állítja a mesehősök szereplőinek leszármazottait: megbékélnek sorsukkal vagy saját álmaikat élik! Kövesd végig az Ever after High mesét és szerezd be kedvenced baba formában is!

Továbbiak