A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
Konzol játékok

Ebben a modern világban már nem létezhetünk konzoljátékok nélkül! Nincs is annál jobb, mint összeülni a szomszéd sráccal és megküzdeni a képernyőn látható karakterek bőrébe bújva, vagy éppen megmenteni a világot a szoba szőnyegén ülve! Mi ebben segítünk most Nektek hatalmas konzoljáték készletünk segítségével! Csak válogass!

 • A telefonra telefonként tekintesz, a számítógép pedig nincs mindig nálad? A retró híve vagy? Itt a megoldás! Vesd bele magad a Lexibook kézikonzol játékai közé! A 200 játékot tartalmazó konzol kezelése nem jelent gondot a kis tesónak sem! A 2,5 colos színes kijelző és a zsebbarát méret garantálja, hogy ne legyen több unalmas utazás!

  11 990 Ft‎
 • Nem akarsz bajlódni a számítógéppel, de a tévét már unod? Vesd bele magad a Lexibook játékai közé! A 200 játékot tartalmazó konzol egyszerűen köthető a TV-hez és kezelése nem jelent gondot sem a kis tesónak, sem a nagyinak, ha kihívnád egy meccsre! A 39 interaktív sportjáték mellett 161 klasszikus árkád és konzoljátékokat is találsz! A vezeték nélküli...

  19 490 Ft‎
 • Légy Te a táncszőnyeg ördöge! Csatlakoztasd a képen látható iker táncszőnyeget a TV - re, és már indulhat is a verseny! Kövesd a képernyőn látható nyilakat, de vigyázz ne tévessz, mert akkor kiesel a játékból!

  10 999 Ft‎
 • Imádod a zenét és a táncot? Akkor ne hagyd ki ezt a csodás táncszőnyeget! Csak csatlakoztasd a TV-re vagy a számítógépre és máris követheted a menő táncmozdulatokat! Dance Factory táncszőnyeg CD-vel és hálózati adapterrel, kb. 92 x 79 cm-es méretben!

  5 499 Ft‎