A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
Iskolatáskák

Iskolatáskák mindenféle színben, méretben és formában kicsiknek és nagyoknak! Vállpántos hátizsákok, tarisznyák és oldaltáskák!

 • Divatos táskát keresel a hétvégi csavargásokhoz? Válaszd ezt a menő oldaltáskát, melyben épp annyi holmi fér el, amennyi szükséges! Nike kis oldaltáska kék színben, belül egy nagyobb rekesszel, elöl egy kisebb cipzáras rekesszel, hátul egy zsebbel, állítható vállpánttal, kiváló minőségben, kb. 19 x 26 x 7 cm-es méretben!

  8 190 Ft‎
 • Olyan táskát keresel, amelybe az összes sportfelszerelésed belefér? Szerezd meg ezt a szuper sporttáskát! Nike sporttáska kék-világoskék színben, korall színű felirattal, állítható vállpánttal, kézipántokkal, belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, elöl egy cipzáras rekesszel, minőségi anyagból készítve, kb. 54 x 25 x 24 cm-es méretben!

  9 990 Ft‎
 • Ha szeretnél még az edzőterembe menet is divatos lenni, akkor ne hagyd ki ezt a csodás táskát! Nike sporttáska lila-fukszia színben, sárga színű felirattal, állítható vállpánttal, kézipántokkal, belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, elöl egy cipzáras rekesszel, minőségi anyagból készítve, kb. 54 x 25 x 24 cm-es méretben!

  9 990 Ft‎
 • Egy kis mozgásra vágysz? Irány az edőterem, ahová ebben a szuper táskában viheted a cuccodat! Nike sporttáska sötétkék-lila színben, narancssárga színű felirattal, állítható vállpánttal, kézipántokkal, belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, elöl egy cipzáras rekesszel, minőségi anyagból készítve, kb. 54 x 25 x 24 cm-es méretben!

  9 990 Ft‎
 • Garantáltan fel fognak rád figyelni, ha ezzel a sporttáskával vonulsz be az edzőterembe! Nike sporttáska pink-fekete színben, szürke színű felirattal, állítható vállpánttal, kézipántokkal, belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, elöl egy cipzáras rekesszel, minőségi anyagból készítve, kb. 54 x 25 x 24 cm-es méretben!

  9 990 Ft‎
 • Hangsúlyozd ki az edzőteremben is a nőiességedet ezzel a gyönyörű sporttáskával! Nike sporttáska pink-neonzöld színben, szürke színű felirattal, állítható vállpánttal, kézipántokkal, belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, elöl egy cipzáras rekesszel, minőségi anyagból készítve, kb. 54 x 25 x 24 cm-es méretben!

  9 990 Ft‎
 • A sport megszállotja vagy? Hordd a felszerelésedet ebben a szuper sporttáskában! Nike sporttáska ezüstszüke színben, korall színű felirattal, állítható vállpánttal, kézipántokkal, belül egy nagy rekesszel és egy kis cipzáras zsebbel, elöl egy cipzáras rekesszel, minőségi anyagból készítve, kb. 54 x 25 x 24 cm-es méretben!

  9 990 Ft‎
 • Egy kalandos utazásra készülsz? Bármennyi cuccra is lesz szükséged, ebbe a táskába tutira bele fog férni! Nike utazótáska fehér mintákkal, sötétkék színben, állítható vállpánttal és kézi pántokkal, belül egy nagy rekesszel, elöl egy cipáras, oldalt egy hálós rekesszel, minőségi anyagból készítve!

  15 500 Ft‎
 • Barátságos színű, az egész napi cuccot befogadó táska a Nike All Access Soleday világoskék, anyagmintás hátizsákja! A nagy cipzáras rekeszben laptop- és írószer tartó bújik meg, előtte két kisebb cipzáras rekeszvan! A bújtatós oldalzsebek mélyek! A táska alján hímzett NIKE címke és egy akasztó bújik meg! A 26 literes táska anyaga erős poliészter,...

  11 500 Ft‎
 • Menőn áll a Nike All Access Soleday hátizsáknak a lila szín, a barack színű cipzárokkal, nem?! A nagy cipzáras rekeszben laptop- és írószer tartó találsz, előtte két kisebb cipzáras rekesz van! A bújtatós oldalzsebek is jó mélyek! A táska alján hímzett NIKE címke és egy akasztó bújik meg! A 26 literes lila táska anyaga erős poliészter, keményített,...

  10 500 Ft‎
 • Mintha katonai táska lenne, olyan a Nike All Access Soleday zöld hátizsákja! A nagy cipzáras rekesz laptop- és írószer tartót rejt, előtte két kisebb cipzáras rekesz van! A bújtatós oldalzsebek is jó mélyek! A táska alján hímzett NIKE címke és egy akasztó bújik meg! A 26 literes zöld táska anyaga erős poliészter, keményített, párnázott hátlappal és...

  10 500 Ft‎
 • Nem kell otthon hagynod sem füzetet, sem pulcsit, belefér a Nike All Access Soleday sötétkék hátizsákjába! A nagy cipzáras rekeszben laptop- és írószer tartó bújik meg, előtte két kisebb cipzáras rekeszbe pakolhatsz! A bújtatós oldalzsebek mélyek! A táska alján hímzett NIKE címke és egy akasztó bújik meg! A 26 literes táska anyaga erős poliészter,...

  11 500 Ft‎
terméket oldalanként