A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
Iskolatáskák

Iskolatáskák mindenféle színben, méretben és formában kicsiknek és nagyoknak! Vállpántos hátizsákok, tarisznyák és oldaltáskák!

 • Igazi klasszikus, sportos darab a Nike Classic North hátizsák telikék változata! Az elöl-hátul kék, két cipzáras rekesszel rendelkező táskán a nyomott fekete-kék márkafelirat alatt extra zsebet találsz! A két oldalzseb - cipzáras és hálós - az apróságoknak van fenntartva! A 18 literes kék táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Mintha csak álcázni akarná magát ez a Nike Classic North hátizsák! Az elöl-hátul zöld két cipzáras rekesszel rendelkező táskán a nyomott kéttónusú szürke márkafelirat alatt extra zsebet találsz! A két oldalzseb - cipzáras és hálós - az apróságoknak van fenntartva! A 18 literes zöld táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Elöl-hátul, alul-felül lila ez a Nike Classic North hátizsák! A nyomott fekete-lila márkafelirat alatt két cipzáras rekeszt - ezek belül feketék - találsz, alatta pedig egy extra zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes lila táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Nem egyszínű, csak túlsúlyban van a piros ezen az elöl-hátul piros Classic North hátizsákon! A nyomott fekete-piros márkafelirat két cipzáras rekeszt takar, alatta pedig egy extra zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes piros táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • A fekete mindenhez illik! Ez a Classic North Nike táska is szinte mindenhova használható! A kisebb és nagyobb - toll- és irattartós - cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú márkafelirat díszíti a táskát, alatta extra zsebet találsz! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes szürke táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal...

  9 990 Ft‎
 • Mindenkinek kell egy megbízható hátizsák, te válaszd ezt a szürke Nike Classic North-ot! A kisebb és nagyobb - toll- és irattartós - cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú szürke márkafelirat van, a táska alján pedig extra zsebet találsz! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes szürke táska anyaga erős poliészter, párnázott...

  9 990 Ft‎
 • Megbízható és tartós társad lesz a mindennapokban a sötétkék Nike Classic North hátizsák! A két cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú márkafelirat van, a táska alján pedig extra zseb bújik meg! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes sötétkék táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Harsány kékségével, meghatározó kiegészítője lehet ruhatáradnak ez a Nike Classic North hátizsák! A két cipzáras rekesz előtt nyomott két tónusú márkafelirat van, a táska alján pedig extra zseb bújik meg! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes kék táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • A nagyvárosi forgatagba simul a sötétzöld Nike Classic North hátizsák! A nyomott két tónusú márkafelirat mögött egy nagyobb és egy kisebb, cipzáras rekesz van, a táska alján pedig extra zseb bújik meg! A két oldalzseb egyike cipzáras a másik pedig hálós! A 18 literes sötétzöld táska anyaga erős poliészter, párnázott hátlappal és vállpántokkal!

  9 990 Ft‎
 • Klasszikus vonalvezetésű, mintája miatt retró hatású táska a Nike Classic North hátizsák! A nyomott fekete-fehér márkafelirat mögött egy kisebb és egy nagyobb, cipzáras rekeszbe pakolhatsz! A táska alján extra zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes piros táska anyaga erős poliészter, párnázott...

  9 990 Ft‎
 • Igazi praktikus, pinki hátitasi a Nike Classic North hátizsák! A nyomott  fekete-fehér márkafelirat mögött egy kisebb és egy nagyobb, toll- és irattartóval felszerelt cipzáras rekesz várja cuccaidat! A táska alján extra cipzáras zseb bújik meg! A két oldalzsebbe - cipzáras és hálós - az apróságok is elférnek! A 18 literes pink táska anyaga erős...

  9 990 Ft‎
 • Ha téged is vonz a pálya és benzingőz, ez a neked való iskolatáska! A fedelén egy menő dombornyomott formaautó - mint a Forma 1-ben -  halad át épp a célon, míg az oldalán célzászlós és kijelzős mintákat találsz! Formaautós iskolatáska kiváló minőségben, sötétkék színben, rengeteg extrával, kb. 37 x 38 x 22 cm-es méretben a Herlitz-től!

  21 999 Ft‎
terméket oldalanként