A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
HexBug micro bogarak

A HexBug Micro robot bogarak és versenypályák megérkeztek a Galaxy Játékáruházba - az eredeti bogár ami fényre és hangokra reagálva közlekedik, kikerülik az útjukba kerülő akadályokat, Hexbug rák ami elrejtőzik, a hangya ami ha nekimegy a falnak, visszafelé megy. Ezen kívül az Inchworm vagy a pók amiket távirányítóval vezérelhetsz, a Nano bogara...

A HexBug Micro robot bogarak és versenypályák megérkeztek a Galaxy Játékáruházba - az eredeti bogár ami fényre és hangokra reagálva közlekedik, kikerülik az útjukba kerülő akadályokat, Hexbug rák ami elrejtőzik, a hangya ami ha nekimegy a falnak, visszafelé megy. Ezen kívül az Inchworm vagy a pók amiket távirányítóval vezérelhetsz, a Nano bogarak melyek gyűjthetőek. Továbbá versenypályák és készletek, szettek, sötétben világító és megépíthető kivitelben - Fedezd fel a Hexbug izgalmas világát!

Továbbiak