A galaxyjatekaruhaz.hu weboldal (is) Cookie-t használ a felhasználói élmény fokozására - bármi is legyen az ;) Ha maradsz, automatikusan elfogadod tőlünk a sütiket!
Eitech fém építőjátékok

Fém konstrukciós építőjátékok hatalmas választékban - Az Eitech, kiváló német minőségű fém játékaival az autótól a helikopteren át az óriáskerékig bármit megépíthetsz, csavarok és fém kötőelemek segítségével, melyhez színes útmutatót is találhatsz minden dobozban

 • Igazi vagány távirányítós terepjárót építhetsz az Eitech fém építő készletéből! A csomagban található elemekből a mellékelt szerszámokkal összeszerelhető 4x4-es hatalmas kocsit a 2,4 GHz-es távirányítóval vezérelheted és akár a többi Eitech készlettel is összeépítheted! A csomagban aksit, elemet és összeszerelési útmutatót is találsz!

  27 999 Ft‎
 • Szeretnél egy saját építésű távirányítós autót? Az RC Sebességvadász az Eitech fém építő készlete melyet a csomagban található elemekből a mellékelt szerszámokkal szerelhetsz össze! A teljes felfüggesztéssel rendelkező kocsit a 2,4 GHz-es távirányítóval vezérelheted és akár a többi Eitech készlettel is összeépítheted! A csomagban akksit, elemet és...

  15 999 Ft‎
 • Az Eitech 1470 db-os fém építő készletéből egy hatalmas lánctalpas munkagép építhető! Hogy milyen, az rajtad áll: lehet egy tolólapos, karmos buldózer, vagy egy kanalas-gémes körbeforgó kotrógép! A fémépítő modellek az eredeti funkcióival is rendelkeznek, nem csak nagy makettek! A csomagban található szerszámok és útmutató segítenek a megépítésben!

  32 999 Ft‎
 • Fald az utakat a saját építésű motoroddal! Te döntesz, hogy utast vagy csomagokat is bíró oldalkocsis vasparipát, hétmérföldes choppert vagy egy terepezésre is alkalmas cross-motort építesz! Te döntöd el melyiket valósítod meg az Eitech C 85-ös fém építő készletéből! Az összeépítéshez szükséges eszközöket és színes használati útmutatót is találsz!

  5 699 Ft‎
 • Repülj együtt a dinoszauruszok korának égi vadászaival, és építs egy széles szárnyú Pterodactylust ennek a készletnek a segítségével az Eitech - től! A kiváló minőségű, német gyártmányú szett 150 darabból áll valamint tartalmazza az alkotáshoz szükséges szerszámokat is!

  5 699 Ft‎
 • Építs nagyszerű szerkezeteket az Eitech C78-as készletéből: radar, körhinta és szélkerék. Mindegyik építményt egy kellően erős villanymotor hajtja meg, ami a szett részét képező napelemtáblából szerzi a szükséges energiát!

  19 999 Ft‎
 • Kezd az autószerelői, mérnöki, építészi karriert valami egyszerűvel! Az Eitech alapkészlete bevezet a technika világába! Készítsd el az első saját szerkezeteidet ezzel a készlettel és közelebb kerülsz a valós gépek megértéséhez! A készletből 8 darab egyre bonyolúltabb eszközt építhetsz meg, közben megismerkedsz az építési szerkezet és a rögzítés...

  13 999 Ft‎
 • Egyszerre barátságosak és félelmetesek ezek a robotok, melyeket az Eitech C93-as készletéből építhetsz meg! Barátságosak, mert kéken világító szemük és kerek fejük bizalmat ébreszt, de meg is ijeszthetik a gyanútlan áldozatot fém végtagjaikkal, csipesz-szerű kezeikkel! Te döntesz hogy segítőket, vagy rémisztőket építesz! Természetesen a szett minden eleme...

  5 899 Ft‎
 • Szerezd meg a párizsi "Öreg Högyet", az Eiffel-tornyot a saját szobádba! Válj igazi mérnökké, dolgozz csavarhúzóval és fogóval,  építsd meg a 2300 darabos modellt, ami elkészültekor 1,25 m-es lesz! Az Eitech speciális kiadású fadobozos C33-as készlete színes útmutatóval segíti a 240-szeresére zsugorodott torony vállalkozó szellemű építőjét!

  45 990 Ft‎
 • Az ikonikus Volkswagen T1 három kivitelét is megépítheted az Eitech C1955 fém építőkészletéből! Legalábbis a három verzióhoz mellékeltek építési útmutatót, de fémépítő készlethez híven a lehetőségek csak rajtad állnak. Természetesen a szükséges szerszámok mellékelve vannak...

  18 999 Ft‎
 • Mindig is érdekelt a dinoszauruszok világa? Az Eitech készletével most könnyedén összerakhatod a fém építőelemekből az egyik legérdekesebb dínót, a Brachiosaurust! Ráadásul a játékkal fejlesztheted a három dimenzióban történő gondolkodásodat, a kreativitásodat, megismerkedhetsz a technika és a szerelés művészetével!

  5 899 Ft‎
 • Kápráztasd el barátaid egy szuper, óriási golyópályával, melyen villámsebesen száguldanak a golyók! A készlet fém építőelemeit tetszésed és fantáziád szerint variálhatod, így akár többféle golyópályát is kialakíthatsz! Óriás golyópálya 1400 építőelemmel, szükséges szerszámokkal valamint használati útmutatóval az Eitech - től!

  29 999 Ft‎
terméket oldalanként